“Διαμάντι” της Ελληνικής επιχειρηματικότητας η Affidea

 

“Διαμάντι” της Ελληνικής επιχειρηματικότητας η Affidea – Βραβεύτηκε στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy (video)

Ως μία εταιρεία πρότυπο στον τομέα των υπηρεσιών υγείας βραβεύτηκε η Affidea στην μακροβιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας, το φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2021» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Η Affidea βραβεύτηκε για την αδιάλειπτη ανάπτυξή της, τους ταχείς ρυθμούς ανόδου των οικονομικών της επιδόσεων, την συνεχή επενδυτική της πολιτική καθώς επίσης και την συνεχή συνεισφορά της σε κοινωνικό επίπεδο, αποδεικνύοντας ότι συνδυάζει την ανάπτυξη με το όραμα και το κοινωνικό έργο. 

 

Η Affidea παραμένει ο μοναδικός πάροχος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που τυγχάνει τέτοιας σταθερής αναγνώρισης. Στα 16 χρόνια λειτουργίας της έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής και στις πιο εξειδικευμένες διαγνωστικές μεθόδους, με φροντίδα και σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών. 

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού και μεταδόθηκε επίσης διαδικτυακά, συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε: «Με μεγάλη τιμή παραλαμβάνω αυτό το βραβείο καθώς για περισσότερα από 16 χρόνια στην Affidea συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, υπηρετούμε την υγεία με πάθος, υπευθυνότητα και αφοσίωση, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή πάντα σε πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το διάστημα που η υγεία, οι επιχειρήσεις και η οικονομία δοκιμάζονται, σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, εμείς παραμένουμε στις επάλξεις, τοποθετώντας όλες μας τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή. 

διάβασε και αυτό  Το συγκινητικό αντίο του Σωτήρη Τσιόδρα με ποίημα του Ελύτη.

Εν μέσω πανδημίας η στρατηγική μας ανάπτυξη συνεχίζεται, ανοίγουμε νέα διαγνωστικά κέντρα, επενδύουμε σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε αρτιότερη απεικόνιση, χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας, ελάχιστο χρόνο εξέτασης, υιοθετούμε υπηρεσίες και συστήματα λειτουργίας που δημιουργούν συνθήκες απόλυτης προστασίας και ασφάλειας στους ασθενείς και στους εργαζομένους μας, προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στον ψηφιακό μετασχηματισμό μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί μας επιλέγουν οι ασθενείς για την ποιότητα και την αξιοπιστία μας και αυτό για εμάς είναι ένδειξη εμπιστοσύνης που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να επενδύουμε, να καινοτομούμε και να αριστεύουμε σε όλους τους τομείς».

 

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/JAAdAEDlDjY

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Η περίοδος που έμεινε στην ιστορία ως «Ιουλιανά» ή «Αποστασία»,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel