Δημήτρης Κάρναβος: Δωρεάν άρδευση του Δημοτικού πρασίνου με 14 γεωτρήσεις στην Καλλιθέα

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στην εκπομπή πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΙ με τους δημοσιογράφους Νίκο Υποφάντη και Αρτεμις Μάντη σε απευθείας σύνδεση με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσέλιγκα αναφέρει για την εξασφάλιση δωρεάν άρδευσης  μέσω των 14 γεωτρήσεων  του πρασίνου της πόλης.

 

kalitheapress gr

Ενα σημαντικό τεχνικό πρόβλημα στις διαμορφώσεις δημόσιων χώρων στη χώρα είναι η διαχείριση του νερού. Τεχνικές εξοικονόμησης νερού, όπως η κατάλληλη επιλογή τύπου φυτεύσεων και η εφαρμογή αποδοτικών λύσεων διανομής άρδευσης εφαρμόζονται εν γένει στις περισσότερες περιπτώσεις. Όπου μάλιστα είναι δυνατό, γίνεται χρήση νερού δεύτερης ποιότητας, κυρίως από γεωτρήσεις.

 

Το σύστημα των 14 γεωτρήσεων  στην Καλλιθέα για τα 250  στρέμματα πρασίνου και επιπλέον 30.000 ανεξάρτητων δέντρων προσφέρει μεγάλη οικονομία προς όφελος των δημοτών αλλά και μείωση του κόστους του νερού παρακάμπτωντας την ΕΥΔΑΠ.

 

kalitheapress gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  On line συζήτηση Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου με την Διευθύντρια Κέντρου Υγείας Καλλιθέας Ξανθίππη Νικολαΐδου

Απάντηση

Recommended
Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και  Επιστημών Ελλάδος,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: