ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ «31η ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK»

Η κακοκαιρία «Eva» επηρέασε και την «31η Athens International Sailing Week» που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με πέντε ναυτικούς ομίλους και τη συμμετοχή 400 σκαφών από 7 χώρες. Έτσι, σήμερα Κυριακή δεν έγιναν ιστιοδρομίες και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι διεξάγεται η πρώτη φάση με ιστιοδρομίες στις ολυμπιακές κατηγορίες που για τα ελληνικά σκάφη αποτελούν και αγώνα πρόκρισης για την εθνική ομάδα, ενώ ταυτόχρονα γίνονται και τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Μέχρι τώρα σε όλες τις κατηγορίες πρωταγωνιστούν οι Ελληνες ιστιοπλόοι.

Στα 470 mixed τα έξι σκάφη έχουν τρέξει ήδη πέντε ιστιοδρομίες και στην πρώτη θέση είναι οι Β. Παπουτσόγλου – Α. Τσουλφά με 4 βαθμούς. Δεύτερο πέρασε το σκάφος από τη Μαλαισία που αποτελούν οι Κ.Σ. Μοχαμάντ Φάουζι- Ν.Τ.Τζ. Καρεμάχ με 10β. και τρίτοι είναι οι Μ. Παππά- Σ. Μιχαλόπουλος με 12 βαθμούς.

Στα ILCA 7 συμμετέχουν 29 σκάφη κι έχουν γίνει τέσσερις ιστιοδρομίες. Πρώτος είναι ο Δ. Παπαδημητρίου με 3β. και ακολουθούν ο Α. Παναγιωτίδης με 7β και ο Γ. Παπαδάκος με 8 βαθμούς.

Ισάριθμες κούρσες έχουν κάνει και τα ILCA 6 που συμμετέχουν 20 σκάφη. Στην πρώτη θέση είναι η Ε. Καραγεώργου με 5 βαθμούς, δεύτερη είναι η Α. Κουράβελου με 7β. και τρίτη η Μ. Βλάχου με 15 β.

Στα iQFOiL ανδρών τα 6 σκάφη έχουν τρέξει τέσσερις ιστιοδρομίες και πρώτος είναι ο Λ. Τσορτανίδης με 3 βαθμούς. Ακολουθεί ο Β. Κοκκαλάνης με 6β. και τρίτος είναι ο Α. Καλπογιαννάκης με 9 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών συμμετέχουν τρία σκάφη και μετά από τέσσερις κούρσες πρώτη είναι η Δ. Ποντίφηξ με 3β., δεύτερη η Κ. Δίβαρη με 6β. και τρίτη η Μ. Χερουβείμ με 9 βαθμούς.

διάβασε και αυτό  13 ΜΑΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 420 ΣΤΟΝ Ν.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Στα 49er τα τρία σκάφη έχουν τρέξει ισάριθμες ιστιοδρομίες και στη βαθμολογία προηγούνται οι Π. Καγιαλής – Ι. Ορφανός με 3 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ε. Δολιανίτης – Ν. Γιωτόπουλος με 6β. και στην τρίτη οι Γ. Τσουλφάς – Ν. Ροδουσάκης με 9 βαθμούς.

Από την αρχή της διοργάνωσης ο αγώνας μεταδίδεται σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube και το Facebook. Tα link του You Τube και του Facebook της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Live Streaming της διοργάνωσης, είναι:

https://www.youtube.com/c/HELLENICSAILINGFEDERATION https://www.facebook.com/HellenicSailingFederation.

                                                                                       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
82.700.000 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 105.000 περίπου δικαιούχους, κατά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: