Η Ελίνα Ματτίου στο Kalithea Radio

Ο “Αστερισμός της Ελίνας” έρχεται στο Kalithea Radio και στη Kalithea Press με εκπομπή και άρθρα με την υπογραφή της Ελίνας Ματτίου που θα μας πηγαίνουν  νοερά με τον Αστερισμό της,  σε ένα πολυπολιτισμικό ημερολόγιο με μουσικές επιλογές από όλο τον κόσμο και με πολλές ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες….

Η Ελίνα Ματτίου  Γεννήθηκε τελευταία μέρα Φεβρουαρίου του ’72 στην Αθήνα αλλά η ηλικία της  δεν είναι 12 χρονών. Με καταγωγή από Κέρκυρα, έχει και την τρέλα και τη λόξα . Αγαπά τα ζυμαρικά, το κόκκινο χρώμα, τη θάλασσα ,τον ήλιο, το χιούμορ και την ευγένεια της ψυχής.

Άλλαξε πολλά σχολεία και έζησε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Τελικά, αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής (Pierce college). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, παίζει και πιάνο, όσο θυμάται δηλαδή. Σπούδασε Marketing και 19 χρόνια εργάστηκε σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρακολούθησε πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στην « Εισαγωγή της Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητική Ζωής» καθώς και στην «Παραγωγή Ραδιοφωνικών Εκπομπών».

Η μουσική, όμως, είναι έρωτας και το ραδιόφωνο μεράκι.

Ασχολείται με το διαδικτυακό ραδιόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός, τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας τη δική της  εκπομπή με τίτλο: «Στον Αστερισμό της Ελίνας». Ένα πολυπολιτισμικό ημερολόγιο με μουσικές επιλογές από όλο τον κόσμο και με πολλές ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες. Πρόσφατα, άρχισε να ασχολείται και με τη γραφή.

Γράφει βιωματικά, μικρά διηγήματα όταν και όποτε το νιώσει. Η γραφή, η καταγραφή των σκέψεων και των βιωμάτων της , είναι η διέξοδος του μυαλού της. Αρθρογραφεί σε διάφορες ιστοσελίδες ενώ διατηρεί και  το δικό της blog.

Η πρώτη της επαγγελματικής προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και πολύ σύντομα το διήγημα της, μαζί με των υπόλοιπων επιτυχόντων, θα εκδοθεί σε βιβλίο από τις εκδόσεις «Αγγελάκη».

διάβασε και αυτό  Για εγκληματική οργάνωση στο εδώλιο Δημήτρης, Καίτη, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και ακόμη 10 άτομα για το Σκάνδαλο Folli Follie

Αγαπημένο της μότο: « Όσο γελάμε, τίποτα δε χάθηκε»

Αγαπημένο τραγούδι: « Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε»

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
 Ο Δήμος Καλλιθέας- Municipality of Kallithea  ξεκίνησε το έργο "ΑΝΕΡΓΕΣΗ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: