Εύα Καϊλή στηρίζω Ανδρέα Λοβέρδο για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα

Τη στήριξή της στον Ανδρέα Λοβέρδο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε η Έυα Καΐλη σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα ΚΑΡΦΙ απόσπασμα που αναφέρετε παρακάτω:

“Η πρόεδρος μας πριν γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε Υπουργός στην συγκυβέρνηση αναλαμβάνοντας βάρη και ευθύνες που δεν μας αναλογούσαν με πυξίδα το εθνικό συμφέρον. Ο συνάδελφος μου στο ΕΚ (σ.σ. Νίκος Ανδρουλάκης) υπήρξε Γραμματέας της περιόδου του εκσυγχρονιστικού ρεύματος όταν εκείνο μετασχημάτιζε την ελληνική κοινωνία βάζοντας την σε κεντρική θέση στην Ε.Ε. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως υπουργός ανήκει στους προοδευτικούς μεταρρυθμιστές του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας παρακαταθήκη στην χώρα το νομοθετικό του έργο, ενώ είχε σαφή θέση απέναντι στην Συμφωνία υποτέλειας των Πρεσπών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

kalitheapress gr

Στις νέες εκλογές ένα ισχυρό πατριωτικό και προοδευτικό πρόσημο είναι πραγματικά όσα οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ περιμένουν να εκφράσουμε.

Ο Τσίπρας έδειξε να ανησυχεί με την δυναμική του Ανδρέα Λοβέρδου για δυο λόγους.

Πρώτον γιατί η άνοδος των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές σημαίνει αλλαγή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον, θα σημαίνει το τέλος του αντισυστημικού κύματος που τον έκανε πρωθυπουργό. Άλλωστε, όπως είπε δελφίνος του ΣΥΡΙΖΑ, η κανονικότητα δεν προσφέρεται για ιδεοληπτικές κυβερνήσεις της Αριστεράς – τύπου ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον όταν η κενή πολιτικού περιεχομένου ανανέωση κάηκε από τον Τσίπρα».

Εύα Καϊλή, μαζί θα προχωρήσουμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα!

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βούλα Χαριλάου.Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Παρέμβαση προς το Υπουργείο Υγείας κάνει η Ένωση Ασθενών Ελλάδος,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: