Facebook : τόσο μακριά…κι όμως τόσο κοντά…

Το Facebook αφορά τη σύνδεση ανθρώπων. Με τα χρόνια επικεντρώθηκε στο πώς να βοηθήάει τους ανθρώπους να αισθάνονται παρόντες μεταξύ τους ακόμη και όταν δεν βρίσκονται στο ίδιο μέρος. Σήμερα, το βίντεο βοηθά τους περισσότερους από εμάς να γεφυρώσουμε την απόσταση. Αύριο, θα στραφούμε σε πιο συναρπαστικές πλατφόρμες όπως AR και VR.

Πρόσφατα το Facebook έφτιαξε το βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Μεταξύ WhatsApp και Messenger, περισσότεροι από 700 εκατομμύρια λογαριασμοί συμμετέχουν σε κλήσεις κάθε μέρα. Σε πολλές χώρες, οι βιντεοκλήσεις στο Messenger και το WhatsApp υπερδιπλασιάστηκαν και οι προβολές του Facebook Live και του Instagram Live αυξήθηκαν σημαντικά τον Μάρτιο. Αλλά υπάρχουν πολλά να κάνουμε, για να κάνουμε τον πραγματικό χρόνο να αισθανθεί πραγματικός.

Όπως συνεχίζει στη επίσημη σελίδα της η εταιρεία facebook: Το να ξοδεύετε χρόνο ο ένας με τον άλλον πρέπει να είναι αυθόρμητο και όχι να πιέζεται. Έτσι, για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν να είναι μαζί, ακόμα και όταν βρίσκονται – ή πρέπει να είναι – φυσικά χώροι, ανακοινώνουμε λειτουργίες στα προϊόντα μας που κάνουν τη συνομιλία μέσω βίντεο και το ζωντανό βίντεο ευκολότερo και πιο φυσικo. Παρουσιάζουμε τις αίθουσες Messenger Το Messenger Rooms που διευκολύνει να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με φίλους, αγαπημένους και άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Δημιουργήστε μια αίθουσα απευθείας από το Messenger ή το Facebook και προσκαλέστε οποιονδήποτε να συμμετάσχει στη βιντεοκλήση σας, ακόμα κι αν δεν διαθέτει λογαριασμό στο Facebook. Τα δωμάτια θα φιλοξενήσουν έως και 50 άτομα χωρίς χρονικό περιορισμό Διοργανώστε εορτασμούς, συγκεντρώστε μια λέσχη βιβλίων ή απλά παρέα στον καναπέ με φίλους. Δεν χρειάζεται να καλέσετε κάποιον και ελπίζω να είναι καλή στιγμή ή να ελέγξετε πρώτα το ημερολόγιο όλων. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να μοιραστείτε αίθουσες στο Facebook μέσω των Ειδήσεων, των Ομάδων και των Εκδηλώσεων, οπότε είναι εύκολο για τους χρήστες να το κάνουν. Σύντομα θα προσθέσουμε τρόπους δημιουργίας δωματίων από το Instagram Direct, το WhatsApp και το Portal.
Εάν οι φίλοι ή οι κοινότητές σας δημιουργήσουν αίθουσες που είναι ανοιχτές σε εσάς, θα τις δείτε στο Facebook, ώστε να μπορείτε να βρείτε πράγματα που πρέπει να κάνετε και άτομα να κάνουν παρέα. Όταν σας προσκαλούνται σε ένα δωμάτιο, μπορείτε να εγγραφείτε από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας – δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα για να ξεκινήσετε. Εάν διαθέτετε την εφαρμογή Messenger, μπορείτε να παίξετε με εφέ AR όπως τα αυτιά λαγουδάκι και νέες λειτουργίες που λειτουργούν με AI, όπως συναρπαστικό φόντο 360 και φωτισμό διάθεσης.
Όταν δημιουργείτε ένα δωμάτιο, επιλέγετε ποιος μπορεί να δει και να συμμετάσχει σε αυτό. Μπορείτε να αφαιρέσετε άτομα από την κλήση και να κλειδώσετε ένα δωμάτιο εάν δεν θέλετε να εισέλθει κανένας άλλος. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους ελέγχους που έχετε και πώς δημιουργήσαμε τα Δωμάτια έχοντας κατά νου την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
Το Messenger Rooms κυκλοφορεί σε ορισμένες χώρες αυτήν την εβδομάδα και θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο τις επόμενες εβδομάδες.
Επέκταση των κλήσεων ομάδας WhatsApp
Οι κλήσεις WhatsApp είναι ένας άλλος τρόπος για να μείνετε σε επαφή. Σύντομα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαδικές κλήσεις φωνής και βίντεο με έως και οκτώ άτομα στο WhatsApp. Όπως και πριν, αυτές οι κλήσεις είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να δει ή να ακούσει την προσωπική σας συνομιλία, ούτε καν το WhatsApp.

διάβασε και αυτό  Επίσκεψη του Επιτρόπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη στην Αθήνα για να τιμηθεί από το Χαμόγελο του παιδιού

kalitheapress gr

kalitheapress gr

Ομαδική κλήση WhatsApp με 8 άτομα σε κινητό
Νέες δυνατότητες ζωντανών βίντεο για Facebook, Instagram και πύλη
Οι χρήστες στρέφονται στο Facebook Live και στο Instagram Live για μαθήματα προπόνησης, μαθήματα μαγειρικής, υπηρεσίες πίστης και άλλα, οπότε προσθέτουμε λειτουργίες για να τις κάνουμε ακόμη πιο χρήσιμες.
Στο Facebook…
Φέρνουμε ξανά το Live With, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο άτομο στο ζωντανό βίντεό σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στον κόσμο. Φέρτε έναν προσκεκλημένο ομιλητή, συνεντεύξτε έναν ειδικό ή καλέστε έναν φίλο. Θα μπορείτε να επισημάνετε τις Εκδηλώσεις Facebook ως διαδικτυακές μόνο και, τις επόμενες εβδομάδες, να ενσωματώσετε το Facebook Live, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε στους καλεσμένους σας. Για να υποστηρίξουμε δημιουργούς και μικρές επιχειρήσεις, σκοπεύουμε να προσθέσουμε τη δυνατότητα των σελίδων να χρεώνουν για πρόσβαση σε εκδηλώσεις με ζωντανά βίντεο στο Facebook – οτιδήποτε, από διαδικτυακές παραστάσεις έως μαθήματα έως επαγγελματικά συνέδρια. Για να σας βοηθήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα για τις αιτίες, μπορείτε τώρα να προσθέσετε το κουμπί δωρίσει στο ζωντανό βίντεο όπου κι όχι για κέρδος έρανοι είναι διαθέσιμες .
Διευκολύνουμε την πρόσβαση σε ζωντανό βίντεο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ή να ακούτε οπουδήποτε. Εάν έχετε περιορισμένα δεδομένα ή άσχημη σύνδεση, έχετε πλέον την επιλογή να ακούτε μόνο τον ήχο. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, τα περισσότερα δημόσια ζωντανά βίντεο είναι πλέον διαθέσιμα στον Ιστό και ορισμένες σελίδες μπορούν να μοιράζονται έναν αριθμό χωρίς χρέωση που σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο μέσω οποιουδήποτε τηλεφώνου.
Μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή παιχνιδιών από το τηλέφωνό σας στο Facebook χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή Facebook Gaming που είναι διαθέσιμη στο Google Play . Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να παίζετε παιχνίδια αμέσως, να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και να ανακαλύπτετε νέες ομάδες παιχνιδιών. Τα τουρνουά είναι μια άλλη νέα δυνατότητα για ροή παιχνιδιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να παίζετε και να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό σε ένα σημείο. Τα τουρνουά είναι διαθέσιμα στο Facebook σήμερα και σύντομα έρχονται στην εφαρμογή Facebook Gaming.
Για να σας βοηθήσουμε να υποστηρίξετε μερικούς από τους αγαπημένους σας δημιουργούς, επεκτείνουμε τα αστέρια σε περισσότερες σελίδες και περισσότερες χώρες. Μόλις αγοράσετε τα αστέρια, μπορείτε να τα στείλετε σε δημιουργούς ενώ κάνουν ροή και θα κερδίσουν 1 σεντ για κάθε αστέρι.

διάβασε και αυτό  Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Πληρωμές στο Facebook Εκδηλώσεις
Στο Instagram…

kalitheapress gr

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε και να σχολιάζετε ζωντανά βίντεο από την επιφάνεια εργασίας σας. Ακολουθήστε αυτό το μάθημα γιόγκα σε μια μεγαλύτερη οθόνη ή ακούστε μια ζωντανή παράσταση καθώς εργάζεστε.
Αφού μεταδώσετε ζωντανά, σύντομα θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεό σας στο IGTV, ώστε να παραμείνουν περισσότερο από το όριο των 24 ωρών στο Stories και είναι πιο εύκολο να τα βρουν άλλοι.
Το Instagram Live in desktop feed Στην πύλη…
Σύντομα θα μπορείτε να μεταφέρετε ζωντανά από το Portal στις σελίδες και τις ομάδες του Facebook. Η εφαρμογή Facebook Live στην πύλη σάς επιτρέπει ήδη να μεταδίδετε στο προφίλ σας, αλλά αργότερα αυτόν τον μήνα θα μπορείτε να μοιραστείτε και τις κοινότητές σας. Είτε μοιράζεστε ένα σεμινάριο μακιγιάζ είτε ψήσιμο είτε φιλοξενείτε μια πιο οικεία συνομιλία, η έξυπνη φωτογραφική μηχανή με τεχνολογία AI της Portal μπορεί να είναι ο προσωπικός σας κινηματογράφος, διατηρώντας σας τέλεια πλαισιωμένο, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε παρόντες αυτήν τη στιγμή. Ζωντανά από την πύλη στα στιγμιότυπα οθόνης των Ομάδων Facebook
Παγκόσμια επέκταση του Messenger Kids και νέες δυνατότητες
Το Messenger Kids μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να παραμείνουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον με γονική επίβλεψη Ξεκινήσαμε να επεκτείνουμε τη δωρεάν εφαρμογή βιντεοκλήσεων και μηνυμάτων σε περισσότερες από 70 χώρες και προσθέσαμε νέες επιλογές για να βοηθήσουμε τους γονείς να συνδέσουν τα παιδιά με τους φίλους τους.

Στιγμιότυπο οθόνης ομαδικής συνομιλίας Messenger Kids

kalitheapress gr

Ρύθμιση εικονικής ημερομηνίας στο Facebook Dating
Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βρουν σημαντικές σχέσεις ακόμη και όταν δεν μπορούν να συναντηθούν προσωπικά, προσθέτουμε μια επιλογή στο Facebook Dating για να προσκαλέσουμε άτομα σε μια εικονική ημερομηνία. Όταν αποδεχτούν, θα ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Messenger για να γνωριστείτε. Αυτό θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

διάβασε και αυτό  ΠΟΕΔΗΝ:Έχουμε ανάγκη από περισσότερες ΜΕΘ

kalitheapress gr

πηγή Facebook

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended