Εκλογομαγειρεία και fake news

επιστολή αναγνώστη μας

Όταν οι πρώτες μικροπολιτικές απόπειρες σπίλωσις αποτυγχάνουν δε σημαίνει ότι οι σκευωροί θα σταματήσουν εδώ. Δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα για να κερδίσουν τις εκλογές, οπότε η μέθοδος της λάσπης γι αυτούς είναι μονόδρομος.
Σε αναμονή λοιπόν της τρίτης προσπάθειάς τους που είμαι σίγουρος ότι τώρα την μαγειρεύουν. Θα με θυμηθείτε σύντομα. Ξέρουν, ότι όταν πετάς λάσπη, και μάλιστα συνεχώς, σε μεγάλες ποσότητες, πάντα κάτι μένει! Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος της προβοκάτσιας που κανείς δεν μπορεί να υποτιμά. Ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας πέφτει θύμα ανίερων προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Γι αυτό πρέπει άμεσα να υπάρχει διάψευση και απόρριψη δημοσιευμάτων που εμφανώς έχουν ως στόχο τους την κατά παραγγελία σπίλωση συνειδήσεων και τη δολοφονία προσωπικοτήτων.
Στην προεκλογική περίοδο καταδικάστε όσους σκανδαλολογούν και τιμήστε όσους ασκούν τεκμηριωμένη κριτική και παρουσιάζουν έργο. Η θεραπεία αυτής της ασθένειας δεν μπορεί να έρθει απ’ τα ουράνια, αλλά θα πρέπει να φιλτράρουμε αυστηρά την πληροφόρησή μας και να μη δίνουμε βήμα στο σκοτάδι.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Αναπάντητα ερωτήματα για το ανύπαρκτο σκάνδαλο οικοπέδου στον λόφο Σικελίας.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: