Φώφη Γεννηματά: συνεχίζω την μάχη στον Ευαγγελισμό

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά στην επιδείνωση της υγείας που παρουσίασε. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται την επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, ενώ τηλεφωνικά επικοινώνησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για τη σκληρή μάχη, που κλήθηκε να δώσει, αρχής γενομένης πριν από 15 χρόνια, είχε μιλήσει αρκετές φορές, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας.

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται η Φώφη Γεννηματά, ώστε να αποφασιστεί η καταλληλότερη θεραπευτική αγωγή για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, η οποία παραμένει για δεύτερη ημέρα στον «Ευαγγελισμό». Σήμερα το βράδυ όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Χαρά Γιαννοπούλου, την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με την κ. Γεννηματά επικοινώνησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου να λέει χαρακτηριστικά:  «είναι μαχήτρια και θα το ξεπεράσει».

Νωρίς το πρωί την κ. Γεννηματά επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της. Στον Ευαγγελισμό βρέθηκαν και οι συνυποψήφιοί της, έως σήμερα, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης για να της ευχηθούν καλή δύναμη.

Ταχεία ανάρρωση της ευχήθηκαν τηλεφωνικά οι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η Φώφη Γεννηματά έχει μιλήσει από την πρώτη στιγμή ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

«Δεν ξέρω αν προετοιμάζεσαι. Σίγουρα για αρκετά χρόνια ζούσα με αυτό το σκεπτικό, ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό» είχε πει.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει επισημάνει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης

διάβασε και αυτό  2 Rantanplan - Live Σήμερα στις 10 μ.μ., Θησείο, Αγίων Ασωμάτων 3

«Είναι πολλά τα μηνύματα που μεταφέρεις μιλώντας για μια τέτοια περιπέτεια. Πρέπει να σπάσουμε το ταμπού και το στίγμα και πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε. Η πρόληψη μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι παλεύεται τελικά».

Όπως αφηγείται η ίδια παίρνει δύναμη από μία φράση του πατέρα της….

«Έλεγε ο πατέρας μου θα παλέψω να κάνω πόρτα τη χαραμάδα της ελπίδας. Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Εκτός από τον πολιτικό κόσμο, που σύσσωμος εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, χιλιάδες είναι και τα μηνύματα αγάπης για τη Φώφη Γεννηματά από κάθε περιοχή της χώρας για να νικήσει και στη νέα μάχη που δίνει.

Νέα δεδομένα στην κούρσα της διαδοχής 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λίνα Μπεθάνη όλες οι πλευρές φαίνεται να συμφωνούν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν στις 5 Δεκεμβρίου και στις 12 εάν χρειαστεί δεύτερος γύρος.

Οι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν είναι το μήνυμα που στέλνουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Η προθεσμία για την συγκέντρωση των 5.000 υπογραφών λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής για να ανακηρυχθούν στην συνέχεια οι υποψηφιότητες.

Οι κύριοι Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Καστανίδης μετά τις ευχές τους στη Φώφη Γεννηματά ανέστειλαν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Φαίνεται ότι υπήρξαν ζυμώσεις  για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια 4η υποψηφιότητα – έκπληξη της τελευταίας στιγμής και συγκεκριμένα ακούστηκε το όνομα του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη. Αυτό που λένε πάντως είναι ότι δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις, καθώς προέχει η υγεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ευρώπη και ολόκληρη την ΜεσόγειοΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
47 Χρόνια πέρασαν από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: