Δωρεάν rapid test Πλατεία Δαβάκη 08.00-13.00 Τετάρτη 7/7

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου από 08:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ Rapid Tests στην Πλατεία Δαβάκη. Απαραίτητα το ΑΜΚΑ σας και ένας αριθμός κινητού για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Δήμος Καλλιθέας, για ακόμα μια φορά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά στην διενέργεια Rapid Test στην πόλη. Είναι μία πρωτοβουλία σημαντική για όσους προετοιμάζονται να ταξιδέψουν -λόγω διακοπών και όχι μόνο. Ειδικότερα μετά την ανακοίνωση που αφορά όσους επιθυμούν να μετακινηθούν, οι οποίοι θα πρέπει να επιδεικνύουν ένα από τα εξής: πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, αρνητικό PCR Test (εντός 72 ωρών) ή Rapid Test (εντός 48 ωρών).

Λίγες ώρες μετά την διενέργεια του ελέγχου, οι πολίτες που διαγνωστούν αρνητικοί θα λαμβάνουν μήνυμα από τον ΕΟΔΥ με το αποτέλεσμα. Επίσης θα μπορούν να «κατεβάσουν» την βεβαίωση του αρνητικού τους ελέγχου από τον σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19. Σε περίπτωση που διαγνωστούν θετικοί ειδοποιούνται άμεσα (συνήθως εντός μισής ώρας).

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Θάλασσα - Ψαραγορά Καλλιθέας- Ανοιχτά και Καθαρή Δευτέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Η πλατφόρμα για την υποβολή αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων από…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel