Γιάννης Μπρατάκος νέος πρόεδρος ΕΒΕΑ

 Ο Γιάννης Μπρατάκος αναλαμβάνει σε μια δύσκολη εποχή την θέση του Προέδρου ΕΒΕΑ στη θέση του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η ανακοίνωση του στη προσωπική σελίδα στο fb αναφέρει
“Ύστερα από 15 χρόνια ενεργής συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σήμερα αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου, με αίσθημα τιμής και ευθύνης.
Διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο με την τεράστια προσφορά του στην επιχειρηματικότητα και τον επιμελητηριακό θεσμό. Τεράστια κληρονομιά!
Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη του Επιμελητηρίου, για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους.
Το ΕΒΕΑ στέκεται δίπλα στην ελληνική επιχειρηματικότητα για πάνω από 100 χρόνια. Διατυπώνει ιδέες, στηρίζει πρωτοβουλίες και υλοποιεί οράματα. Και θα εξακολουθήσει να υπηρετεί το θεσμικό του λειτούργημα, αντιμετωπίζοντας όλες τις συγκυρίες.
Θα ενισχύσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, θα ασκήσει ενεργά τον ρόλο του συμβούλου της Πολιτείας, θα συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο και θα διεκδικήσει μεταρρυθμίσεις που ευνοούν την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών.
Ένας καινούριος δρόμος έχει πάντα εμπόδια και άγνωστες στροφές. Η συνεργασία, η αμοιβαία στήριξη και η σύμπραξη είναι οι καλύτεροι συνοδοιπόροι. Με την πολύτιμη, λοιπόν, βοήθεια των μελών του Επιμελητηρίου μας, θα συνεχίσουμε χωρίς φόβο, τον δρόμο που οδηγεί σε ένα νέο περιβάλλον ευημερίας και προόδου. Για τις επιχειρήσεις και για ολόκληρη την κοινωνία μας.”
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Στις 9 Απριλίου η καταβολή σε 505.866 δικαιούχους

Απάντηση

Recommended
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας, που διοργανώνει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: