Γιώργο Θάνο…Δεν σε Ξεχνάμε

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που ξαφνικά ο Γιώργος Θάνος ένας άνθρωπος που αποτελούσε την ψυχή της Καλλιθέας έφυγε από κοντά μας. Κάπου θα είναι όμως και θα παρακολουθεί την Καλλιθέα και σίγουρα θα επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Καλλιθέας έγραφε δύο χρόνια πριν

“Μία δυσάρεστη έκπληξη που γέμισε με απέραντη θλίψη, περίμενε την οικογένεια της Καλλιθέας, όταν χθες αργά το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιώργος Θάνος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλλιθέα σε ηλικία 64 ετών.

Ο Γιώργος Θάνος υπήρξε πάνω από τριανταπέντε χρόνια ενεργός φίλαθλος και παράγοντας του συλλόγου. Επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του αείμνηστου Νίκου Σαλευρή, βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη μας και το σύλλογό μας.

Συνέδεσε το όνομά του με τη Καλλιθέα και με την πολύχρονη εμπειρία και τις γνώσεις του, υπηρέτησε τον σύλλογο από διάφορες θέσεις και πόστα. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γενικός Γραμματέας του Γ.Σ. Καλλιθέα, Γενικός Διευθυντής των γραφείων, Γενικός Αρχηγός στα αγωνιστικά τμήματα τόσο των υποδομών του στίβου, της ενόργανης γυμναστικής και του ποδοσφαίρου, αλλά και των ανδρικών τμημάτων. Μέχρι προσφάτως αντικαθιστούσε τους Γενικούς Αρχηγούς του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, για να πραγματοποιήσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Ο Γιώργος Θάνος ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός, πάντα χαμογελαστός, ένα ιδιαίτερα αγαπητό και προσφιλές πρόσωπο για όλο τον κόσμο της Καλλιθέας και για εμάς που τον ζούσαμε καθημερινά ένας πραγματικός φίλος.

Η οικογένεια της Καλλιθέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Θάνου και ενημερώνει ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 15:00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας”.

διάβασε και αυτό  Κύπελλο Ελλάδας 8 αναμετρήσεις σήμερα

άρθρο Δημήτρη Μπιζιώτα

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας Πολιτιστικό Καλοκαίρι και…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: