Γυναικοκτονία στην Κυπαρισσία – Ταυτοποιήθηκε η σορός της Μόνικα κάτω από τσιμέντο

Στη Μόνικα ανήκει τελικά η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή οικίας στην Κυπαρισσία.

Αν και για τις Αρχές δεν υπήρχε αμφιβολία, το απόγευμα της Τετάρτης, τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν από την ανάλυση του DNA, πως όντως ήταν η Μόνικα Γκιους 42 χρόνων από την Ρουμανία.

Το τοπικό ένταλμα για ανθρωποκτονία σε βάρος του ομοεθνού της συντρόφου που εκδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες μετατράπηκε και σε διεθνές ένταλμα επίσης χθες και πλέον οι ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές έχουν ενημερωθεί μέσω του διεθνούς δικτύου αστυνομικής συνεργασίας «SIRENE».

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της είχε διαφύγει για την χώρα του την ίδια εποχή που εξαφανίστηκε η Μόνικα, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Ολλανδία και θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Πώς εντόπισαν τη σορό της οι Αρχές

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε, από την διαφορά χρώματος στο τσιμέντο της αυλής της οικίας που διέμεναν, το σημείο που την είχε θάψει και την είχε τσιμεντώσει ο κατηγορούμενος, ενώ από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως την ίδια περίοδο ο σύντροφός της είχε προμηθευτεί τσιμέντο από κατάστημα οικοδομικών υλικών της περιοχής.

Ο ίδιος κακοποιούσε πολύ συχνά την Μόνικα και πλέον αναζητείται από τις διωκτικές Αρχές διεθνώς ως ο υπεύθυνος για αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Παράλληλα, διενεργείται έρευνα και για τις συνθήκες θανάτου μίας πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου στην ίδια περιοχή που το 2014 είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ένα ακόμη σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες αργά το…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: