Η ΕΣΚΑ ακυρώνει τους αγώνες

Διανύοντας τον έβδομο μήνα αδράνειας κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω έξαρσης της πανδημίας  Covid-19, εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Λοιμωξιολόγων καθώς και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ για την επανέναρξη του αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α. στη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Μάϊου 2021 στηριζόμενη στις σχετικές αποφάσεις αλλά και σε ενημερώσεις επιστημόνων του αθλητισμού, αποφάσισε τα εξής:

  1. Όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, και η Β΄ και Γ΄ κατηγορία Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων & Νεανίδων  της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 δεν θα διεξαχθούν, θεωρούνται ως μη γενόμενα και όλες οι ομάδες των σωματείων παραμένουν στις ίδιες κατηγορίες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  2. Για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Α΄ Εφήβων, Α΄ Νεανίδων, Α΄ Παίδων και Α΄ Κορασίδων που από τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, βρισκόμαστε ήδη σε διαβούλευση με τα σωματεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  3. Προς ενημέρωση των σωματείων-μελών μας, παράβολα συμμετοχής πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 δεν θα καταβληθούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        Ι.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑΚΟΥ

Πηγή: eska.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ο ΝΑΟΕΦ-Κ βρήκε στέγη στην Καλλιθέα

Απάντηση

Recommended
Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς  Βρίθει η σύγχρονη ιστορία μας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: