Η Θεσσαλονίκη γίνεται… Μαϊάμι για τον Αντόνιο Μπαντέρας

Εντυπωσιακά τα σκηνικά για την ταινία «The Enforcer» στο κέντρο της πόλης

Οι προεργασίες για τα σκηνικά του «The Enforcer» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί.

Πανύψηλοι φοίνικες έχουν τοποθετηθεί μπροστά στην είσοδο της γνωστής στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης Λέσχης Αξιωματικών, εντυπωσιακά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα και muscle cars φτάνουν στο δρόμο και στήνονται ώστε η κινηματογραφική κάμερα να καταγράψει ένα δρόμο που σε τίποτα δεν θα διαφέρει από κάποιον του Μαϊάμι.

Η αμερικανική… Αστυνομία είναι εδώ μόνο που δεν κόβει κλήσεις αλλά «συμμετέχει» με τα αντίγραφα των περιπολικών της που μοιάζουν από άλλον πλανήτη.

Βοηθητικοί extras ηθοποιοί λαμβάνουν τις τελευταίες οδηγίες από το προσωπικό για το πώς θα χρειαστεί να στηθούν ώστε να «υποδυθούν» τη δημοτική αστυνομία της αμερικάνικης πόλης, οι τεχνικοί στήνουν με γρήγορους ρυθμούς κάθε αντικείμενο που θα κάνει τον δρόμο να… υποδυθεί (!) και αυτός αντίστοιχο της αμερικανικής πόλης.

Η Θεσσαλονίκη θα πάρει μια γεύση από… Μαϊάμι καθώς φοινικόδεντρα έχουν στηθεί στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας, όπως αναφέρει το thestival.grFacebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η Ελλάδα ζητά τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων από τις πόλεις της Ουκρανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ύπαρξη σχεδίου διαφυγής στο εξωτερικό δείχνουν ευρήματα στο διαμέρισμα που…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel