Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών ταξιδεύει και στην Καλλιθέα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείς ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα «μακρύ ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό».

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Το «Φεστιβάλ Ταξιδεύει» μετά από τις πετυχημένες προβολές στο Σουφλί Έβρου, Κέρκυρα, Χαλάνδρι,  Λάρισα, Άρτα, Κρυονέρι Κορινθίας, Λελέικα Υπάτης συνεχίζει στη Καλλιθέα Αττικής στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Καλοκαιριού & Φθινοπώρου 2022 στις 10/8 και 17/8 και ακολουθεί η Ραψάνη  20/8 και Αγκίστρι 22/8

 

 

 

 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  live 6-5-2021 17:00 ώρα : Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση

Recommended
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης θα είναι στην…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: