Ανακοινώθηκε …..αλλά δε λειτουργεί το ελεύθερο ίντερνετ!!!

Μόλις το διαβάσαμε τρέξαμε να συνδεθούμε στο ιντερνετ ….αλλά δεν μπορέσαμε!!!!

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος.

Ξεκίνησε η λειτουργία του ελεύθερου internet στην πόλη μας! Ηδη λειτουργεί στην περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου “Εθνική Αντίσταση” στην οδό Ιφιγενείας, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην οδό Μεγίστης και στον πεζόδρομο της οδού Μαντζαγριωτάκη στο Δημαρχείο! Πολύ σύντομα και σε άλλα σημεία.

Ερωτήματα δημιουργεί η σελιδα του κατασευαστή που διαφημίζεται δεόντως σχετικά με τις δυνατότητες της εφαρμογής που προoρίζεται για επιχειρήσεις στον χώρο τους και όχι σε δημόσιους χώρους.

“Το ανανεωμένο Admin Panel του Oxygen WiFi σας παρέχει μια απλή και κατανοητή μέθοδο για να παρακολουθείτε και να προωθήτε ενεργά την επιχείρησή σας. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τη σελίδα του Social Login σας προσθέτοντας προσφορές, προτεινόμενες σελίδες like, check in, Facebook Posts κ.α. επιτυχάνοντας σωστό branding και διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Επιπλέον μπορείτε να δημιουργείτε email campaigns, και να δημιουργείτε redirects σε websites που επιθυμείτε μετά το log in του πελάτη σας!”

ΥΓ Την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου παρατηρήσαμε ότι ενεργοποιηθηκε ξαφνικά το WiFi στην αίθουσα το πιθανότερο από ανθρώπους της εταιρίας που παρευρισκοντο και έκαναν χρήση φορητού υπολογιστή, σε αντίθεση με τον εξωτερικό χώρο στον πεζόδρομο όπου η σύνδεση στο ίντερνετ ήταν αδύνατη.
Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Νέος θρήνος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού αθλητισμού…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!