ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΔ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ

μήνυμα Νεοδημοκράτη της Καλλιθέας

ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Τι συμβαίνει με τον Πρόεδρο κ Καλαμπαλίκη, από που κατευθύνεται, και τελικά τι ρόλο παίζει;

Άφαντος μετά την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Καλλιθέας επανέρχεται με μία απίστευτη ανάρτηση στο προσωπικό του facebook όπου εκθειάζει το ανύπαρκτο έργο του και την αποτυχημένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας, συνεχίζοντας το ίδιο τροπάριο. Στην ανακοίνωση αυτή μάλιστα υποπίπτει σε νέο ολίσθημα, αφού υποτιμά μεγάλο αριθμό υποψηφίων βουλευτών, ονομάζοντάς τους πολιτευτές

Περιγράφει πόσο καλά τα έχει κάνει όλα και πόσο κόσμο είχε η εκδήλωση λες και δεν έχει ασχοληθεί κανένας άλλος πλην του ιδίου. Δε ζητάει ούτε μία συγνώμη για τις παραλείψεις ή τα λάθη του και συνεχίζει με περισσή αλαζονεία να αγνοεί ακόμα και σήμερα τους καλεσμένους της Τ.Ο.,τους επίσημους την ΟΝΝΕΔ ακόμα ακόμα και το διοικητικό του συμβούλιο.

Για την ιστορία σας καταγράφουμε ότι μετά τη βράβευση του πρώην προέδρου κ Σταμούλη κάλεσε στο βήμα το κ Πατούλη υποψήφιο περιφερειάρχη και στη συνέχεια τον ανεξάρτητο Δήμαρχο Καλλιθέας κ Κάρναβο ο οποίος επί 20 λεπτά μοίραζε εκατομμύρια στη πόλη!!!.

Μετά καλεί τον κ Δένδια, την κα Βούλτεψη και τέλος την κα Καραμανλή για ολιγόλεπτους χαιρετισμούς.  Στη συνέχεια και ενώ όλοι περίμεναν να καλέσει τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές, την ΟΝΝΕΔ κλπ, διακόπτει την εκδήλωση και κηρύσσει το τέλος της, αφήνοντας τους πάντες σύξυλους .

Μάλιστα στο σημείο αυτό σηκώνεται από τα έδρανα ο πρώην Υπουργός  κ Πάνος Παναγιωτόπουλος διαμαρτυρόμενος για αυτή τη συμπεριφορά, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί το δικαίωμα λόγου σε όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή στον ίδιο, την κα Δαμουλιάνου, κ Σπανάκη, κ Γαιτάνη κ Πανανικολάου, κ Κυρανάκη, κ. Δαβουρλή, κα Ντολαπτσή και άλλων.

“Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και η κάθε τοπική οργάνωση  είναι όλων μας  και ανήκει σε όλους μα. Tι είδους συμπεριφορά ασέβειας είναι αυτή” είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.

Μεταξύ των λαθών ήταν και η μη εκφώνηση εκτός από τον ανεξάρτητο κ Κάρναβο και του ανεξαρτήτου υποψηφίου δημάρχου κ Νίκου Γιοβανίδη, ο οποίος παρευρισκόταν και μάλιστα ήταν χορηγός της εκδήλωσης. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η παρουσία του ήταν και ο λόγος πουο πρόεδρος  έκλεισε άρον άρον την εκδήλωση με απαίτηση του κ Κάρναβου, ο οποίος φοβήθηκε μη τυχόν ζητήσει τον λόγο ο κ Γιοβανίδης.

Αναρωτιέμαι αν στο κόμμα της ΝΔ υπάρχει εποπτεία και πειθαρχικό. Ο πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής  κ Μιχάλης Κουμεντάκος  ήταν παρών, είδε κάτι, άκουσε κάτι, ποία η άποψη του για όλα αυτά; Υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί ή λειτουργούμε με το δόγμα a la carte δηλαδή ότι και όπως μας βολεύει;

Για παραίτηση βέβαια ούτε λόγος αφού καλύπτεται πλήρως πίσω όλους αυτούς που τον βάζουν να μεθοδεύει τέτοιες εκδηλώσεις. Ξεχνάνε όμως οι κύριοι αυτοί κάτι πολύ σημαντικό…. ότι πολύ σύντομα έχουμε εκλογές, τουλάχιστον αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

Διερωτώμαι αν θα μπορέσει αυτού του είδους ο εξαφανισμένος πρόεδρος (που συνηθίζει να επικοινωνεί μόνο με μηνύματα) να τα φέρει εις πέρας, όταν μάλιστα έχει απέναντί του δυσαρεστημένο το διοικητικό του συμβούλιο (που μέχρι σήμερα έβγαζε όλη τη δουλειά) ή το μόνο που τον νοιάζει είναι να εκλεγεί ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος με τον «ανεξάρτητο» συνδυασμό του «ανεξάρτητου» κ Κάρναβου.

Μήπως όλα αυτά τελικά συντελέσουν να βουλιάξει το κόμμα μας κάτω από 23,94% που έλαβε το 2015 στην Καλλιθέα;

Ενημερώνεται ο Πρόεδρος για τέτοια φαινόμενα στην Καλλιθέα;

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Όταν συνέβαιναν όλα αυτά κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης  του κ Κάρναβου ψαχούλευε τις βασιλόπιτες μέχρι να βρει το φλουρί. Έλεος πια και με αυτόν.

Σχετικά άρθρα;

https://kalitheapress.gr/kalampalikis/

https://kalitheapress.gr/kalampalikis2/

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
O Φάρος Τυφλών της Ελλάδος σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: