Κάρναβος και Ευθυμίου για χρηματοδότηση ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου: “Δικαιώνονται οι αγώνες μας”

Με κοινή τους δήλωση οι Δήμαρχοι Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου αναφέρθηκαν στην χρηματοδότηση της Β΄ φάσης ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Αμφότεροι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Αττικής για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την χρηματοδότησή του με 200 εκατομμύρια ευρώ και δηλώνουν δικαιωμένοι για τους αγώνες των δυο Δήμων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι δυο Δήμαρχοι:

«Η πολύμηνη ομόφωνη και ομόθυμη προσπάθεια των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου, οι συναντήσεις με τα κοινοβουλευτικά κόμματα τους Βουλευτές της περιοχής και τις περιφερειακές παρατάξεις απέδωσαν καρπούς.

Οι σημερινές ανακοινώσεις της περιφέρειας Αττικής για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την χρηματοδότησή του με 200 εκατομμύρια ευρώ, δικαιώνουν τους αγώνες των δυο Δήμων και ουσιαστικά ανταποκρίνονται ακριβώς στο αίτημά μας για την ένταξη της Β΄ φάσης του έργου στο Π.Δ.Ε.

Ελπίζουμε στην άμεση εφαρμογή της εξαγγελίας, αναμένουμε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και καλούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη να ενημερώσει σχετικά τα Δημοτικά Συμβούλια των δυο Δήμων .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τα κόμματα της Βουλής, τους Βουλευτές του Νοτίου Τομέα και τις Περιφερειακές Παρατάξεις που συμπαραστάθηκαν και   συνέβαλαν για την επιτυχή εξέλιξη στην πορεία του σημαντικού και εμβληματικού αυτού έργου.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

  Δημήτρης Κάρναβος                     Ανδρέας Ευθυμίου»

Πηγή: otavoice.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ρυθμίσεις οφειλών στον ΕΦΚΑ ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών πριν την σύνταξη

Απάντηση

Recommended
Συγκλονίζει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το δυστύχημα που σημειώθηκε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: