Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Ωρωπού

Sample Codes

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε πριν από λίγο ο Δήμος Ωρωπού, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις ισχυρές χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Θυμίζουμε και ο όμορος Δήμος, αυτός του Διονύσου πριν από μερικές ημέρες κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 13-02-2021 στην παραπάνω περιοχή.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα (1) μήνα, ήτοι έως και 13 Μαρτίου 2021″.

Πηγή: otavoice.gr

Facebook Comments
Sample Codes

διάβασε και αυτό  Ολοκαύτωμα στο Δίστομο: Ένα έγκλημα που συγκλονίζει ακόμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Συνωστισμός στην πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα προκαταβολή 6, από επαγγελματίες και…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
error: Content is protected !!