Κεραμέως για νέο σχολικό έτος – Τα πρωτόκολλα θα αλλάξουν

Τα πρωτόκολλα στα σχολεία θα αλλάξουν καθώς δεν νοείται να διακόπτεται η δια ζώσης εκπαίδευση, υποστήριξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με φόντο την έναρξη στις 13 Σεπτεμβρίου του νέου σχολικού έτους.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας άλλωστε, είναι να μην επαναληφθεί το φαινόμενο να κλείνουν τμήματα σχολικών μονάδων λόγω μεμονωμένων κρουσμάτων, καθώς όπως τόνισε τόνισε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, το οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών είναι εμβολιασμένο.

Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση συζητά το θέμα σχετικά με τα νέα πρωτόκολλα, με την επιτροπή των ειδικών και τις επόμενες ήμερες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Όχι» στη λογική του κλεισίματος τμήματος

«Φεύγουμε από την λογική του κλεισίματος τμήματος και πάμε σε αυξημένο testing και περισσότερα εργαστηριακά τεστ και μάσκα παντού πλην της γυμναστικής», σημείωσε η κ. Κεραμέως.

Ανέφερε ότι απολυτή προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές.

Σημείωσε ότι περίπου το 80% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί και αν προστεθεί ένα ποσοστό 10% που έχει νοσήσει, απομένει ένα 10% που δεν έχει εμβολιαστεί.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαστογραφία ανά δύο έτη για όλες τις γυναίκες 49 και 50 ετών

Απάντηση

Recommended
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας αφού το…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: