ΚΙΝΑΛ ΧΙΟΥ: Στο ακριτικό νησί της Χίου, νιώσαμε για τα καλά τι σημαίνει αστυνομική βία

Μόνο εξοργιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα συνέβησαν προχθές στην Νέα Σμύρνη, όπου πολίτης έπεσε θύμα βίαιου και αναίτιου ξυλοδαρμού από όργανα της αστυνομίας. Αυτό ήταν μόνο το τελευταίο επεισόδιο αστυνομικής βίας σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών στα Πανεπιστήμια και όχι μόνο…
Εμείς, εδώ, στο ακριτικό νησί της Χίου, νιώσαμε για τα καλά τι σημαίνει αστυνομική βία όταν πέρσι απλοί πολίτες αντιτάχθηκαν στην δημιουργία υπερδομής στο Αίπος.

Κοινός παρανομαστής σ’ αυτά τα γεγονότα δεν είναι οι τάχα μου απείθαρχοι πολίτες, ούτε οι ένστολοι.
Κοινός παρανομαστής είναι η κυβέρνηση της ΝΔ.
Μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει να λάβει σωστά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, έχει αποτύχει να λάβει τα ορθά μέτρα για την πάταξη της όποιας εγκληματικότητας στα Πανεπιστήμια και έχει αποτύχει σχεδόν ολοκληρωτικά στην διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού.
Επιθυμώντας λοιπόν να επιβάλει αυτές τις αποτυχίες, καταφεύγει στην
βίαιη καταστολή οποιασδήποτε αντίδρασης. Σύμμαχοί της φαίνεται ότι συχνά είναι κάποια ΜΜΕ που είτε περιορίζουν την προβολή τέτοιων περιστατικών, είτε παραποιούν τα γεγονότα στηρίζοντας έμμεσα τις κυβερνητικές επιλογές. Έχουν φτάσει ακόμα και στο σημείο να αποσιωπήσουν συμβάντα σε μια προσπάθεια να τα υποβαθμίσουν θεωρώντας τα ως μη γενόμενα.
Ένα παράδειγμα του τελευταίου αποτελεί η συνεστίαση του πρωθυπουργού σε σπίτι στην Ικαρία μαζί με άλλους 30 κυβερνητικούς

Πηγή chiosin.gr

Τα επεισόδια έγιναν 27 Φεβρουαρίου 2020

στιγμιότυπο απο alitheia tv

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού “παίρνει θέση” στην εκκίνηση για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Απάντηση

Recommended
Το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλές άνοιγμα του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: