Κρεοπωλεία ο ΘΟΔΩΡΑΣ από το 1997 μαζί σας

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα συνδυάστηκε με σταδιακά, αλλά και αυστηρά, μέτρα της κυβέρνησης για την μάχη κατά της πανδημίας.

 

Κρεοπωλείο Ο Θόδωρας Σαπρανίδης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Σε αυτήν την περίπτωση είναι και τα κρεοπωλεία ΘΟΔΩΡΑΣ Σαπρανίδη μια οικογενειακή επιχείρηση από το 1997 στην περιοχή της Καλλιθέας και του Αγίου Δημητρίου. Τα οποία έχουν καταφέρει να είναι σημείο αναφοράς για την άμεση και καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες τους αλλά και την άριστη ποιότητα των κρεάτων.

Κρεοπωλείο Ο Θόδωρας Σαπρανίδης Καλλιθέα
Κρεοπωλείο Ο Θόδωρας Σαπρανίδης
Κρεοπωλείο Ο Θόδωρας Σαπρανίδης

Τα κρεοπωλεία “Ο Θόδωρας” βρίσκονται κοντά σας από το 1997 στη Καλλιθέα Σκρα και Σοφοκλέους 162 και στον Άγιο Δημήτριο Αγίου Δημητρίου 23-25 Πλησίον μετρό Δάφνης. Έμπιστο προσωπικό και ποιοτικά κρέατα σε προσιτές τιμές. Με κρεατοσκευασματα παραγωγής με αγνά υλικά και μπαχαρικά για να στολισουν το τραπέζι σας.

Η Επιχείρηση εδώ και χρόνια είχε δημιουργήσει και delivery για να εξυπηρετεί τους πελάτες της που δεν μπορούν να επισκέπτονται το κατάστημα.

Για αυτό τον λόγο δημιούργησε και την διαδικτυακή της σελίδα αλλά και την σελίδα στο fb παράλληλα με τις τηλεφωνικές παραγγελίες να μπορεί να εξυπηρετεί.  Όσο για τις τιμές δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην αγορά. Παραμένουν οι ίδιες».

https://www.youtube.com/watch?v=zGrPpA8PArI&feature=share
Κρεοπωλείο Ο Θόδωρας Σαπρανίδης

Στα κρεοπωλεία Ο ΘΟΔΩΡΑΣ έχουν λάβει μέτρα στο πλαίσιο της πρόληψης όμως και για όσους πηγαίνουν στα καταστήματα, υπάρχει σχετική ανάρτηση στην είσοδο των μαγαζιών σύμφωνα με τη σχετική οδηγία, για να εισέρχονται αυστηρά λίγοι πελάτες στον χώρο. Φυσικά στο τέλος της ημέρας γίνεται η διαδικασία απολύμανσης. Με καθαριστικά και οινόπνευμα σε όλες τις επιφάνειες από την πόρτα μέχρι και το POS».

Δ.Μ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Αναγνωρίστηκε από οικείο της, η σορός γυναίκας που είχε εντοπιστεί…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: