Η Λωξάνδρα Λούκας με down στο Εθνικό Θέατρο

Η Λωξάντρα Λούκας με σύνδρομο down στο Εθνικό Θέατρο, πρωτοστατεί και αποδεικνύει ότι καμία δυσκολία δεν μπορεί να σε κρατήσει από το να πετύχεις τους στόχους σου. Η νεαρή γυναίκα “γράφει ιστορία” και ταυτόχρονα συγκινεί, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλους ηθοποιούς, γυναίκες και άνδρες με ιδιαίτερα θέματα υγείας , να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, καθώς σύντομα θα λάβει μέρος σε παράσταση με την σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου.

H μητέρα της, Ελένη Δημοπούλου, συγκινημένη ανέφερε τα εξής:

“Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι,  από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.
Εμείς όμως τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη.

Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από σας που την εντάξετε έστω και λίγο στη ζωή σας με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαβάνατε στη ζωή σας.
Έγινε γιατί της το επιτρέψατε.

Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη.

Richard Lucas
Laura Anna Lucas
Nelson Lucas,
Orestis Dimopoulos
Phaethon Vandoros”

 

ρεπορτάζ Λένα Προδρομίτη

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: