ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΟ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ” ΤOYΣ

ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ – Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

 Με απίστευτο θράσος προσπαθούν εδώ και δύο-τρεις μήνες να περάσουν προς την κοινή γνώμη της πόλης πως όλοι οι δικαστές, ακόμα και το σύνολο των αρεοπαγιτών του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Ελλάδας, αποφάσισαν λάθος στην περίπτωση της αποζημίωσης για την αγορά οικοπέδου από το Δήμο. Ελλιπής κατά τη γνώμη τους και η ενημέρωση που τους δίνει και η νομική υπηρεσία του Δήμου.

Ο Άρειος Πάγος έχει αποφανθεί δύο φορές για το ζήτημα, μια στο αρμόδιο τμήμα με Πρόεδρο την κα Θάνου και μία στην Ολομέλεια με Πρόεδρο την κα Ασημακοπούλου.

Η δε Β. Μαργαρίτη αφού είχε εισηγηθεί και υπερψηφίσει ως η αρμόδια αντιδήμαρχος οικονομικών την αποζημίωση του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου οικοπέδου, σήμερα παραμονές εκλογών που νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της και προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά, σεναριογραφεί φανταστικά σκάνδαλα και με σκηνοθέτη το Δήμαρχο Δ. Κάρναβο προσδοκεί να σωθεί από την πολιτική της καταστροφή.

Το παρά φύση ευκαιριακό πολιτικό δίδυμο Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΥ – Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ξεχνά ότι οι καλλιθεάτες γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους κοινούς συκοφάντες από όσους έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην εξέλιξη και ανάπτυξη αυτής της πόλης τις τελευταίες δεκαετίες.

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την 20/3/19 υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου (Νομική υπηρεσία, Πολεοδομία κλπ) με τις τοποθετήσεις τους, έγγραφες και προφορικές, έριξαν άπλετο φως στην υπόθεση και ξεσκέπασαν την σκευωρία. Οι περίφημες καταγγελίες αποδείχτηκαν κενές και άνευ σοβαρότητας.

Στη φθηνή και ανέξοδη προεκλογική λάσπη ο λαός της Καλλιθέας θα απαντήσει με την ψήφο του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

 

 

φωτο από το facebook της κας Μαργαρίτη

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Είναι τιμή για μένα, αλλά και μεγάλο προσωπικό στοίχημα η…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel