Ο Μάριος Μπίλιος γράφει για την ομάδα της καρδιάς του και της πόλης του

Ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες το πρωτάθλημα της Super League 2 για την ομάδα μας και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά όπως πήγαν και την τελευταία σεζόν και γιατί όχι να μην είναι αυτή η χρονιά της ανόδου μας στην πρώτη κατηγορία της χώρας μας!!

Το θέμα που συζητήθηκε αρκετά στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα ήταν η πιθανή αλλαγή ονομασίας και σήματος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
 Δική μου θέση μετά από πάρα πολλές συζητήσεις και με τα παιδιά του Ερασιτέχνη αλλά και με της ΠΑΕ είναι ‘οτι αυτό που εχει ουσία είναι να προχωρήσουμε ενωμένοι  και να γεφυρώσουμε τις όποιες τυχόν διαφορετικές απόψεις. Ο Ερασιτέχνης αδιαπραγμάτευτα και σωστά για μένα δεν πρόκειται και δεν πρέπει να αλλάξει όνομα και το σήμα της πεντάστερης.
 Η ΠΑΕ θέλει για εμπορικούς λόγους να αλλάξει το σήμα της ομάδας και αν και προσωπικά δεν μου άρεσε αρχικά σαν ιδέα θεωρώ ότι είναι σωστό να έχει τη συγκατάθεση όλου του συλλόγου αφού είναι ένα εγχείρημα το οποίο εμπορικά το πιστεύουν πολύ και επειδή έδειξαν και δείχνουν οικονομική υγεία  και επαγγελματική οργάνωση σε πολύ καλά επίπεδα στους περισσότερους τομείς λειτουργίας της ΠΑΕ και διάθεση βελτίωσης όπου επισημάνθηκαν κάποια λάθη. Άλλωστε η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα και το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. Στην ουσία είναι μια αλλαγή παρόμοια με αρκετών ομάδων ευρωπαικά και είτε μας ξενίζει είτε όχι πρέπει να το δούμε θετικά και να κρίνουμε σε βάθος χρόνου. Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τη “μάχη” δώσαμε για να φτάσει η ομάδα στη Super League 2 και τώρα που βρέθηκε ενα τεράστιο οικονομικό μέγεθος να επενδύσει στην ομάδα και να την πάει ακόμα πιο ψηλά θεωρώ οτι πρέπει να βρεθουν οι λύσεις να προχωρήσει αυτή η σοβαρή προσπάθεια.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εχει ξεκινήσει ήδη σοβαρές αλλαγές στην οργάνωση του  συλλόγου και αυτές θα φανούν άμεσα.

Το σήμα μας θα παραμείνει ζωντανό και ακόμα πιο ισχυρό στην πόλη μας και γενικότερα, όπως θα μείνει φυσικά και η αγάπη μας για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και για τον μεγάλο στόχο να ανέβει αργά ή γρήγορα εκεί που πρέπει και μπορεί.

 Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι θεωρώ οτι ενισχύθηκε αρκετά η ομάδα ειδικά μεσοεπιθετικά με τις μεταγραφές Λουκίνα και Νίλι ενώ θεωρώ καλύτερη μεταγραφή από όλες την επάνοδο του Δούμτση που στα λίγα ματς που πρόλαβε να παίξει έδειξε ότι μπορεί  να κάνει την διαφορά. Λογικά θα υπάρξουν ακόμα κάποιες κινήσεις ενισχύσεις όπου χρειαστεί πιθανότατα στο αμυντικό κομμάτι ή οπου κρίνει απαραίτητο η τεχνική ηγεσία.
Ας είμαστε λοιπόν όλοι μαζί …ΠΑΕ, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ερασιτέχνες, φίλαθλοι και Δημοτική Αρχή και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά!!
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Οι Γυναίκες στην Επανάσταση του 1821 Ο ρόλος και η συµβολή τουςΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Μοναδικές στιγμές προσέφεραν τα γαλανόλευκα κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-23…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: