App Icon

Marvel και AHN ενώθηκαν για να γιορτάσουν τους νοσηλευτές

Εάν το 2020 έχει παγώσει κάτι, είναι ότι οι πραγματικοί ήρωες δεν φορούν κάπα. Το Allegheny Health Network (AHN) και η Marvel Comics συμφωνούν. Η Marvel συνεργάστηκε με την AHN για να γιορτάσει τους πραγματικούς ήρωες υγειονομικής περίθαλψης μέσω ενός ολοκαίνουργιου κόμικ, που αναπτύχθηκε μαζί με τη διαφημιστική εταιρεία Doner.

Σήμερα, η AHN παρουσιάζει το THE TRUE NURSE STORIES, ένα νέο κόμικ Marvel για τους πραγματικούς νοσηλευτές και τον ηρωισμό τους. Κάθε χαρακτήρας και ιστορία προέρχεται από τις εμπειρίες των πραγματικών ανθρώπων που παρέχουν υγειονομική περίθαλψη σε όλες τις 13 νοσοκομειακές εγκαταστάσεις του AHN στη Δυτική Πενσυλβανία, που χρησιμεύουν ως αμάλγαμα των δεκάδων νοσοκόμων που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους.

http://https://youtu.be/b3Q-mj7FVIw

«Καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID19, φοβόμαστε το θάρρος και την επινοητικότητα των νοσηλευτών μας, οι οποίοι θέτουν τη δική τους υγεία σε κίνδυνο για να φροντίσουν αυτούς τους ευάλωτους ασθενείς», δήλωσε η Claire Zangerle, DNP, Chief Executive Νοσοκόμα, AHN. «Είμαστε τόσο περήφανοι γι ‘αυτούς και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν πόσο εκτιμούμε την εξαιρετική δουλειά τους. Ελπίζουμε ότι όταν βλέπουν τους εαυτούς τους ως πραγματικούς σούπερ ήρωες των Marvel Comics, μπορούν να πάρουν λίγο χρόνο για να ξανακοιτάξουν με υπερηφάνεια για την εξαιρετική δουλειά και τη συμπόνια τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις κοινότητές μας. “

Αυτά τα κόμικς θα διανεμηθούν σε όλα τα νοσοκομεία AHN και σε εκδηλώσεις πρόσληψης, με έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη διαθέσιμο για ψηφιακή διανομή στο Marvel.com. Τα πρόσθετα στοιχεία της καμπάνιας περιλαμβάνουν βίντεο στο διαδίκτυο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κινηματογράφους.

«Στην  Marvel, λέμε ιστορίες για ήρωες κάθε μέρα. Αλλά αυτή η ιστορία είναι ξεχωριστή. Αφηγείται μια ιστορία για τους καθημερινούς μας ήρωες – τις νοσοκόμες και τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται ακούραστα και θαρραλέα για να σώσουν ζωές “, δήλωσε ο Dan Buckley, Πρόεδρος της Marvel Entertainment. «Μαζί με το AHN, έχουμε την τιμή να βοηθήσουμε να πούμε αυτές τις ιστορίες, τις οποίες αφιερώνουμε στους πραγματικούς ήρωες που σώζουν τον κόσμο.»

Στο πλαίσιο της εκκίνησης της καμπάνιας, δημιουργήθηκε ένα βίντεο με τα παιδιά των νοσοκόμων AHN που περιγράφουν τους γονείς τους. Όταν τα παιδιά είδαν το κόμικ της Marvel, δημιουργήθηκαν αξέχαστες και συναισθηματικές στιγμές.

«Στη δουλειά μας με την AHN, ο Ντόνερ είχε μια αληθινή άποψη για τον κόσμο των πρώτων ανταποκριτών», δήλωσε ο David DeMuth, Διευθύνων Σύμβουλος της Doner. «Εμπνεόμαστε συνεχώς από τον ηρωισμό και την ανιδιοτέλεια των νοσηλευτών που έχουμε γνωρίσει. Μέσω αυτής της συνεργασίας με τη Marvel, βρήκαμε έναν ισχυρό και ακριβή τρόπο να ζωντανέψουμε τις ιστορίες αυτών των πραγματικών ηρώων. “

Πηγή: marvel.com

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 12:00, σε τηλεδιάσκεψη με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel