Συνάντηση της Προέδρου του Σ.Ε.Ο Βούλας Ζυγούρη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλήμα αμοιβαίας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) κας Βούλας Ζυγούρη με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προαγωγή του αθλητισμού και του Ολυμπισμού τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων και της δραστηριότητας των δύο μερών και ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με την κοινή τους δράση στο επόμενο διάστημα.

Επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των Ελλήνων Ολυμπιονικών με την Περιφέρεια η κα Ζυγούρη δήλωσε «σε μια εποχή που αφήνουμε πίσω μας την πανδημία του Covid-19 και καλούμαστε να διαχειριστούμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της στην κοινωνία μας ο αθλητισμός ανάγεται σε εξαιρετικά αποτελεσματικό και χρήσιμο εργαλείο. Είμαι ιδιαιτέρα αισιόδοξη για την ενίσχυση του αθλητικού κινήματος προς όφελος όλων των πολιτών όταν αρωγοί μας καθίστανται σημαντικοί πολιτειακοί θεσμοί όπως η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.» Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης ανέφερε εκτός των άλλων:  ότι είμαστε δίπλα στους Ολυμπιονίκες και σε όλους όσους αγωνίζονται για τον αθλητισμό η Περιφέρεια και αυτό το αποδεικνύουμε με πράξεις.

 

kalitheapress gr

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο δημοσιογράφος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΟ κ. Δημήτρης Μπιζιώτας και ο δημοσιογράφος συνεργάτης από το Γραφείο Τύπου  του Περιφερειάρχη κ.  Τσολιάς.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Βίντεο: Κατέρρευσε στέγαστρο βενζινάδικου στο Χαϊδάρι λόγω του χιονιού

Απάντηση

Recommended
 Την έκθεση για την κατάσταση των θεμελιωδών αξιών στην ΕΕ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: