Μήνυμα Ανάστασης των Ελλήνων εθνικιστών

Αυτές τις μέρες της Λαμπρής, ο ελληνισμός θα γιορτάσει την κορύφωση των Παθών του Θεανθρώπου, μέσα σε ένα κλίμα βαρύ, υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία. Οι Έλληνες θα εορτάσουν, έστω και με πολλούς περιορισμούς τις Άγιες αυτές ημέρες, προσδοκώντας την δική τους Ανάσταση, όπως και αυτή του Έθνους των Ελλήνων που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τους ξένους δυνάστες και τους εγχώριους υπηρέτες τους. Οι Έλληνες δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως αυτό το Πάσχα, θα βρει φυλακισμένους από ένα αδηφάγο και εκδικητικό πολιτικό σύστημα, τους Συναγωνιστές μας. Δεν θα πρέπει να ξεχάσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή, επειδή θέλησαν να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Όπως άλλωστε γίνεται κατά κανόνα, από την αρχαιότητα με τους φιλοσόφους που εξοστρακίζονταν, όπως έγινε με πολλούς από τους ήρωες της Επανάστασης που φυλακίστηκαν ή έχασαν όλο το βιός τους, έχοντας δώσει τη μάχη για τον αγώνα υπέρ της Ελευθερίας, όπως συνέβη και με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, που θέλησε και κατάφερε να γλιτώσει την χώρα από τα χέρια των άθεων κομμουνιστών, πάντα αυτοί που λένε την αλήθεια, πληρώνουν με την ελευθερία τους. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα, το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα πρέπει να είναι πιο ενωμένο από ποτέ.

Αυτές οι μέρες της Λαμπρής, πρέπει να βρουν τους Έλληνες πατριώτες μονιασμένους και ενωμένους σαν γροθιά, απέναντι σε ένα σάπιο πολιτικό καθεστώς. Μπορεί μεταξύ των εθνικιστών να υπήρξαν πρόσφατα κακές στιγμές, όμως ο στόχος είναι ένας και σταθερός. Η απελευθέρωση της πατρίδας και η εκ νέου θεμελίωση της, πάνω στις αρχές και τον αξιακό κώδικα του Έθνους των Ελλήνων. Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει ενότητα, σύμπνοια και ομόνοια. Ώστε οι εθνικιστές, να βγουν πιο δυνατοί από αυτή τη λαίλαπα και τις διώξεις του σάπιου καθεστώτος. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν. Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τον κάθε πατριώτη και τον κάθε εθνικιστή, να μην λησμονήσει αυτές τις άγιες μέρες που όλοι θα βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι με την οικογένειά τους, τους Συναγωνιστές μας που θα περάσουν αυτές τις μέρες στη φυλακή. Που βλέπουν την άδικη και άνιση αντιμετώπιση του σάπιου πολιτικού συστήματος, να τους επιτρέπει να προαυλίζονται μόλις τρεις ώρες την ημέρα, την ίδια στιγμή που οι ποινικοί των φυλακών βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τη μισή ημέρα. Το σύστημα εκδικείται και μέσα στη φυλακή τους συναγωνιστές και γι’αυτό αποκτά μεγάλη σημασία, το να δείξουμε όλοι οι πατριώτες το ελάχιστο δείγμα, συμπαράστασης και ομοψυχίας. Καλώ λοιπόν όλους τους εθνικιστές, να πλημμυρίσουν τους άδικα φυλακισμένους Συναγωνιστές μας με γράμματα συμπαράστασης. Προκειμένου να τους δώσουν το κατάλληλο κίνητρο για να βρίσκονται με το κεφάλι ψηλά, ακόμα και μέσα και πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ένα μήνυμα που θα πρέπει οπωσδήποτε να δίνει τον τόνο για την επόμενη μέρα. Για κουράγιο στους συναγωνιστές, αλλά και για ενότητα που τόσο απαραίτητη είναι στον πατριωτικό χώρο. Οι δύσκολες μέρες που έρχονται μπροστά μας, πρέπει να μας βρουν πιο ενωμένους από ποτέ. Να μας βρουν τόσο συμπαγείς, ώστε το σάπιο κοινοβουλευτικό σύστημα να λάβει το ξεκάθαρο μήνυμα, πως οι εθνικιστές βρίσκονται εδώ, πιο αποφασισμένοι από ποτέ να νικήσουν και να ελευθερώσουν την πατρίδα. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα, του Έθνους των Ελλήνων. Λευτεριά στους Έλληνες εθνικιστές!

διάβασε και αυτό  Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν και έκαναν εγγραφή στην Άυλη Συνταγογράφηση, στο πλαίσιο δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σε 34 Δήμους της Αττικής

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες Μπουγάς Τρύφων Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Πέθανε σήμερα σε ηλικία 81 ετών η διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια Μαρία…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: