App Icon

my market Στήριξη σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα, Φορείς και Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη τη χώρα

Η ΚΕΔΕ προέβη σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarket  my market με την οποία από την πρώτη στιγμή της πανδημίας.Η συμφωνία αυτή περιλάμβανε τις αποστολές είδων ανάγκης σε περιοχές που βρισκόταν σε καραντίνα αρχικά και μετά σε νοσοκομεία και κοινωνικά παντοπολεία δήμων.. Στο πλαίσιο αυτό, τα My market προχώρησαν  σε 1η φάση στην αποστολή 60.000 τεμαχίων κάθε κατηγορίας. Πρόκειται για τις ποσότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, για 14 ημέρες, στις περιοχές σε καραντίνα των Δήμων Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, Άργους Ορεστικού, Μύκης, Βοΐου και Νεστορίου.  Παράλληλα, τις τελευταίες εβδομάδες, η εταιρεία έχει δεχθεί και ανταποκριθεί σε πάνω από 30 αιτήματα στήριξης σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Δομές Φιλοξενίας σε ολόκληρη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 15.000 συσκευασίες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Στο πλαίσιο αυτης της συνεργασίας η αλυσίδα my market παρέδωσε και στην Καλλιθέα  δύο φορτηγά προιόντα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Η παράδοση έγινε με την  παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου και του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Δήμητρα Δασκαλάκη. Πριν λίγες ημέρες είχαν  παραδωθεί και στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου προιόντα για το κοινωνικό παντοπολείο του Δήμου και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι παρουσία του πρόεδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων καθώς και της Διευθύντριας Δημόσιων Σχέσεων της εταιρείας.

Τα My Market, μέσω της ΚΕΔΕ έχουν διανείμει σε Δήμους της Ελλάδας προϊόντα αξίας άνω των 120.000 ευρώ έως τώρα και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπου υπάρχουν ακόμη ανάγκες. Κατά την παράδοση στη Καλλιθέα Ο  Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τα My Market συνεχίζουν να προσφέρουν αγάπη και στήριξη όπου χρειαστεί. Σήμερα είμαστε στην Καλλιθέα προκειμένου να στηρίξουμε έναν πολύ μεγάλο Δήμο. Πλέον οι δωρεές των My Market στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ έχουν ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες ευρώ, πράγμα το οποίο δείχνει και το μέγεθος της βοήθειας αλλά και της ανάγκης που υπάρχει. Θα συνεχίσουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα My Market για τη συγκινητική και πλούσια προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού οδήγησαν πολλές οικογένειες στα όρια της φτώχειας και οι Δήμοι προστρέξαμε άμεσα μέσω του νέου προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για να καλύψουμε τις σημαντικές αυτές ανάγκες. Τα χρήματα της Αυτοδιοίκησης δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τη μεγάλη αύξηση των έκτακτων αναγκών χωρίς την συμβολή των ιδιωτών όπως τα My Market. Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας My Market, Δήμητρα Δασκαλάκη δήλωσε:: Κάθε συνέργεια που γίνεται για τη μεγιστοποίηση της επιστροφής αξίας στις τοπικές κοινωνίες και στις ευπαθείς ομάδες σε περιόδους κρίσης αποκτά μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερη βαρύτητα. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τον Πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου σε μια στρατηγική συμμαχία της ΚΕΔΕ με τα My Market έτσι ώστε σε όλους τους Δήμους, σε κάθε γωνιά της χώρας να
στηρίξουμε με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαστε μια εταιρεία που έχει καταστήματα και εργαζόμενους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θέλουμε να μη μείνει κανείς μόνος του χωρίς τα απαραίτητα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Εποχικά καταστήματα: Ποιοι οι κανονισμοί από την Δευτέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: