App Icon

Ινδικό κοτόπουλο με κάρυ και γιαούρτι

Υλικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
  • 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
  • 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
  • 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • Κόλιανδρο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
Βήμα 3
Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.
Βήμα 4
Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.
Βήμα 5
Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Οι συνταγές της Μαρίας κόρης του Προκόπη Παυλόπουλου για Γεμιστά και Μελιτζάνες στο φούρνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Στο επίκεντρο της διήμερης συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) βρέθηκαν η επιστολή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel