App Icon

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Μια δυνατή ιστορία αγάπης σφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου

Δείτε φωτογραφία από τον γάμο – Το love story της πολιτικού και του συνθέτη – Πότε αποφάσισαν να παντρευτούν – Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που σύντομα σφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η πολιτικός και ο συνθέτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο στις όμορφες Σπέτσες. Οι δύο τους την απόφαση την είχαν πάρει από καιρό και συγκεκριμένα από τότε που συγκατοίκησαν και από την αρχή απολάμβαναν την ευτυχία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μάλιστα ήταν από τις λίγους αυτόπτες μάρτυρες. Η Χρυσή συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

Νέα φωτογραφία από τον γάμο:

kefalogianni-gamos-photo
Η οικογενειακή φωτογραφία του γάμου με τη νύφη, τον γαμπρό, τον πατέρα και τη μητέρα του γαμπρού, Μάκη και Ρούλα Μάτσα καθώς και τη μητέρα της νύφης και τον επιχειρηματία, Γιώργο Βαρδινογιάννη (θείος της νύφης και πατέρας της κουμπάρας)

Η εξοχική κατοικία της οικογένειας Μάτσα μπορεί λόγω κορωνοϊού να μην έζησε τα πασχαλινά γλέντια άλλων εποχών, έζησε όμως την χαρά του παιδιού τους. Εστω και σε κλειστό κύκλο. Ακόμη πιο κλειστό απ’ ό,τι θα ήθελαν. Ακόμη και οι θείοι της Ολγας, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη προτίμησαν να σεβαστούν τις απαγορεύσεις που τέθηκαν από τους ιθύνοντες της κυβέρνησης και να μην καταφθάσουν στις Σπέτσες με το σκάφος τους -παρόλο που θα το ήθελαν- την στιγμή που απαγορεύεται ο απόπλους. Αλλωστε Ολγα και Μίνως πρόκειται να γιορτάσουν τον γάμο τους με ένα μεγάλο πάρτι, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

διάβασε και αυτό  Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής της ζωγράφου Έφης Πολίτη Ψωίνου στη Kalitheapress

Ανάρτηση με τον ύμνο της αγάπης

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από το Instagram της.

Η πολιτικός ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη». Ο Ύμνος της Αγάπης

συχνά αναφέρεται ως ο Ύμνος των Ύμνων της Καινής Διαθήκης και στα εκκλησιαστικά κείμενα ως το Κεφάλαιο της Αγάπης. Το κείμενο αναγιγνώσκεται κατά την ακολουθία του μυστήριου του γάμου.

Minos

Η γνωριμία τους και οι μετρημένες εμφανίσεις
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον Μίνωα Μάτσα, επισημαίνοντας πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Το ζευγάρι έκανε «μετρημένες» δημόσιες εμφανίσεις, μία εκ των οποίων ήταν στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρίτο Στεφάνι» στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η Όλγα και ο Μίνωας
Η Ολγα Κεφαλογιάννη, επιτυχημένη δικηγόρος και πολιτικός πάνω από δώδεκα χρόνια, πρώτη σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ποτέ δεν απασχόλησε τα MME με την προσωπική της ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα επαγγελματικά «πρέπει» την απέτρεψαν από το να είναι ειλικρινής με τον κόσμο που την αγαπά και δείχνει στο πρόσωπό της σταθερά την προτίμησή του: «Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες αποκλείεται και ποτέ, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή άλλωστε είναι και η  μαγεία της ζωής!»  είχε πει παλαιότερα.

Ο Μίνως, ο συνθέτης που έχει γράψει εξαιρετική μουσική για την σειρά «Το νησί» και πολλές κινηματογραφικές ταινίες με τελευταία την «Ευτυχία» που αναφερόταν στην ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, είναι εσωστρεφής. Η Ολγα τον έκανε περισσότερο κοινωνικό. Η Ολγα χάρη στον Μίνωα, από την άλλη, έμαθε να αγαπά την μουσική αλλά και τις Σπέτσες. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής της που επισκέφθηκε ελάχιστα το αγαπημένο της νησί την Κρήτη, στην οποία και διατηρεί σπίτι. Τα Σαββατοκύριακα και μεγάλο μέρος του Αυγούστου ήταν στις Σπέτσες. Η οικογένεια Μάτσα την οποία γνωρίζει από την εποχή που ήταν υπουργός, μπορεί φέτος το Πάσχα να μην έζησε τα ανοικτά γλέντια με πολύ κόσμο και δυνατή μουσική όπως άλλες εποχές, όμως, φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όπως παραδέχτηκε και ο πατριάρχης Μάκης Μάτσας «η Ολγα έφερε πασχαλινή ευτυχία στην οικογένειά μας».

Ελεύθερος χρόνος με διάβασμα και τέχνη
Περνούν ευχάριστα την καθημερινότητα και έχουν απολαύσει το lockdown μένοντας αρκετές ώρες στο σπίτι. Σ’ αυτό κατάλαβαν ότι ταιριάζουν και το μέλλον μπορεί να είναι κοινό. Εκείνος είναι μόνιμα στο πιάνο και γράφει μουσική, εκείνη σε διαδικτυακές συσκέψεις. Τον ελεύθερό τους χρόνο βλέπουν ταινίες, διαβάζουν βιβλία και στήνουν με τους φίλους τους συζητήσεις με θέματα την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα αλλά και την τέχνη.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recommended
Μάιος, ο πιο όμορφος μήνας της άνοιξης και η περίοδος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel