Π.Φάληρο: Πλήρωματα της Άμεση Δράση επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ νήπιο- Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Παίδων (video)

Πλήρωμα Αστυνομικών της Άμεσης Δράσης κλήθηκαν για συνδρομή σε περιστατικό με νήπιο το  οποίο είχε καταρρεύσει, το επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ, και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο “Παίδων” για περαιτέρω ιατρική συνδρομή

Το νήπιο αγόρι ηλικίας 4ων ετών κατέρρευσε στο Παλαιό Φάληρο (26/04) και οι γονείς του ζήτησαν τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης, καθώς το ασθενοφόρο που είχε κληθεί, καθυστερούσε να μεταβεί στο σημείο. Άμεσα στη διεύθυνση που έδωσαν οι γονείς του νηπίου πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ με γνώσεις Πρώτων Βοηθειών, μετέβησαν έγκαιρα και επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ σφυγμό στο νήπιο .

 

Πληρώματα των δικύκλων της ΔΙ.ΑΣ συνόδευσαν τα περιπολικά και άμεσα, το νήπιο μαζί με τους γονείς του, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο “Παίδων- Αγλαΐα Κυριακού” όπου παραμένει σε ιατρική φροντίδα.

Στο λογαριασμό που διατηρεί η ΕΛ.ΑΣ., στα κοινωνικά δίκτυα, ευχήθηκε «καλή ανάρρωση στον μικρό μας φίλο και καλές γιορτές στην οικογένειά του», και δημοσίευσε βίντεο από τη συνοδεία των πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης κατά τη μεταφορά του νηπίου στο Νοσοκομείο.

Πηγή: nantiareport.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Webcast Βιοτεχνολογίας - Space Talks - Online εργαστήρια

Απάντηση

Recommended
«Το παρουσιαστικό του, ο βηματισμός του και η ενδυμασία του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: