App Icon

Παρουσίαση βιβλίου ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

Μια γυναίκα, Μπλαίθ. Ένας άνδρας, Φοξ. Έγιναν το τέλειο, το ιδανικό ζευγάρι. Το πρώτο τους παιδί, Βάιολετ, εμφανίστηκε στη ζωή τους, μαζί με τα πρώτα σύννεφα. Ένα δεύτερο, Σαμ, θα εισβάλει τόσο γρήγορα, όσο και η ξαφνική φυγή του.

Ποιος μπορεί να πιστέψει, το αδιανόητο;

Μονάχα “το ένστικτο” θα είναι αυτό που θα οδηγεί την μητέρα, στην απομυθοποίηση της τόσο τρομακτικής όσο και ανελέητης συνειδητοποίησης της αλήθειας…

Ένα βιβλίο, για δυνατούς αναγνώστες που τολμούν να αμφισβητούν, με γλαφυρές εκφράσεις δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να αντιληφθεί τους φόβους, τις αγωνίες, τις ανασφάλειες και τις ενοχές των εμπλεκόμενων προσώπων.

Πόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσεις έναν μη αποδεκτό χαρακτήρα του παιδιού σου;

Πόσο εύκολο είναι να παραδεχτείς την κρυφή πτυχή του εαυτού του που αδημονεί να σπείρει αβίαστα, τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας;

Στις σελίδες αυτού του καθηλωτικού θρίλερ, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια πλευρά της μητρότητας, που δύσκολα αφήνεται να γίνει γνωστή και η ανάγνωσή του θα σε συναρπάσει σε βαθμό που, για μέρες δε θα μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2021

Κριτικές βιβλίων

Αναμφίβολα, το βιβλίο αποτελεί για πολλούς ευεργετική ενασχόληση, προσφέροντας στους αναγνώστες του στιγμές χαλάρωσης, πνευματική εγρήγορση, βέλτιστη συγκέντρωση και απομάκρυνση άγχους, πόροι που προάγουν την ευημερία και την ευεξία μας.

Είμαστε λάτρεις των βιβλίων, διαβάζουμε με κάθε ευκαιρία και συνειδητά επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια νέα στήλη, την οποία θα ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα με νέο υλικό, μέσω της οποίας θα μοιραζόμαστε μαζί σας σχόλια και προτάσεις για βιβλία που διαβάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

διάβασε και αυτό  Ολική επαναφορά για το Ίδρυμα Ευγενίδου με νέες δράσεις για όλες τις ηλικίες

Σκοπός και στόχος μας είναι, να αναδείξουμε κάποια βιβλία από τα εκατομμύρια που υπάρχουν, με γνώμονα κάθε φορά διαφορετικό έναυσμα και αντικείμενο και να σας παρουσιάσουμε στους στοχασμούς τους, τα βαθύτερα νοήματά τους και αυτά που κρύβουν ανάμεσα στις σελίδες τους, αδημονώντας να τα ανακαλύψει ο κάθε τους αναγνώστης.  

Κι επειδή το κάθε μας ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει παρέα με ένα βιβλίο, σας υποσχόμαστε πολλά όμορφα, αυτό-βελτιωτικά, γαλήνια, διασκεδαστικά, επιστημονικά, ιστορικά, ρητορικά, ρομαντικά, πνευματικά, αγωνιώδη αλλά και μελαγχολικά ταξίδια… 

«Αν έχεις ένα κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται», Κικέρων

Κατερίνα Σιδέρη

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Η 15 η Φεβρουαρίου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel