Πως να περιποιηθείτε τα γένια σας

kalitheapress gr
Λίγη περιποίηση μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Η Gillette® διαθέτει όλες τις συμβουλές, τις έξυπνες λύσεις και τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε τα γένια σας να τραβούν όλα τα βλέμματα.

kalitheapress grΨαλιδίστε τα γένια σας μετά το ντους, αφού στεγνώσουν – οι τρίχες θα έχουν ενυδατωθεί και θα είναι πιο εύκολο να κοπούν. Ακόμη, θα έχετε καλύτερη εικόνα του πώς θα φαίνονται αφού τα τιθασεύσετε.

 

Βήμα 2Χτενίστε τα γένια σας. Έτσι θα αποφύγετε τους κόμπους και θα προετοιμάσετε τα γένια σας για άψογη περιποίηση.

 

Βήμα 3Χρησιμοποιήστε το Gillette Fusion5 Proglide Styler για να πετύχετε ομοιόμορφο μήκος – οι τρεις εναλλασσόμενες χτένες θα σας παρέχουν ομοιομορφία. Για βέλτιστη περιποίηση, κρατήστε την επιδερμίδα σας τεντωμένη και ψαλιδίστε συνεχόμενα με κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπο.

 

The All Purpose Gillette Styler is our favorite tool for beard trimming.

 

Βήμα 4Να θυμάστε ότι όταν κάνετε κάποιο λάθος κατά το ψαλίδισμα δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί. Οπότε, ξεκινήστε με μια χτένα μεγαλύτερου μήκους για περισσότερο έλεγχο. Για το τέλειο στυλ, διατηρήστε τα γένια σας πιο κοντά στο λαιμό και τα μάγουλά σας. Διατηρήστε τα γένια σας πιο μακριά στο πηγούνι ώστε να μοιάζουν σαν να «σβήνουν» σταδιακά.

Βήμα 5Μετά το ψαλίδισμα, χτενίστε το μουστάκι σας προς τα κάτω και αφήστε την χτένα ώστε να ξυρίσετε τις τρίχες που εκτείνονται πάνω από το χείλος σας.

 

Βήμα 6Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι για να κόψετε οποιαδήποτε τρίχα έχει περισσέψει.

 

Βήμα 7Χρησιμοποιήστε λάδι κατάλληλο για γένια ώστε να διατηρούνται μαλακά και υγιή. Ένα ελαφρύ λάδι βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στα γένια και την επιδερμίδα σας, μαλακώνοντας και διατηρώντας τα ατίθασα γένια και μουστάκια υγιή.

διάβασε και αυτό  Ξεπέρασε τον εαυτό σου επιλέγοντας φέτος ένα sexy micro bikini
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
  https://www.youtube.com/watch?v=WbHUu1or1qk
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel