App Icon

Ποιοί Είμαστε

Η www.kalitheapress.gr είναι η δική σας έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα που στόχο έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, με ειδήσεις και ποικίλη ύλη από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα Νότια Προάστια της Αττικής. Ανήκει στον Όμιλο “Eρευνα Press Group”, που με έδρα την Καλλιθέα αποτελεί την διαδικτυακή πύλη της Ελλάδος, με μια ομάδα συνεργαζόμενων site , web tv, σελίδων στο facebook, και εντύπων από περιοχές σε όλη την Ελλάδα καθώς και του ErevnaPress web radio. Σημαντικοί συντελεστές σε αυτό το εγχείρημα, είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες στο χώρο των ΜΜΕ αλλά και μέλη Συλλόγων με δράσεις πολιτιστικού , κοινωνικού, περιβαλλοντικού και αθλητικού ενδιαφέροντος και πολλοί ακόμη θεσμικοί φορείς, που τον πλαισιώνουν στηρίζοντας δυναμικά την ραγδαία ανάπτυξή του. Σύμφωνα με την έκθεση του ινστιτούτου Reuters η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιλέγει την ενημέρωσή του από το Διαδίκτυο και το 71% από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Με τον τρόπο διάδοσης των ειδήσεων συνεχώς να αλλάζει και να επιταχύνεται, ο Όμιλος Ενημέρωσης “Eρευνα Press Group”, με το site www.kalitheapress.gr, προσφέρει ένα άλλο στίγμα στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με ταυτόχρονη κάλυψη της επικαιρότητας, μέσω Διαδικτύου και ενός πολύ ενεργού δικτύου ΜΜΕ πανελλαδικά και στα social media. Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, στο site www.kalitheapress.gr θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Επίκαιρα θέματα ποικίλης ύλης, που άπτονται των Επιστημών, του Πολιτισμού, της Οικονομίας, της Εθνικής Άμυνας, της Διεθνούς Κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Περιβάλλοντος, του Αθλητισμού, αλλά και συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο των επιστημών, των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Όλα αυτά χρόνια της δραστηριότητας μας στο Διαδίκτυο, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων αναγνωστών μας, αποτελούμε πάντα μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης και έμπνευσης καθώς και ένα πολύτιμο στήριγμα της τοπικής και υπερτοπικής επιχειρηματικότητας. Παράλληλα με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη εκ μέρους μας ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων που αφορούν τον πολιτισμό ή στέκονται αλληλέγγυα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες,καθώς και δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, σε συνεργασία με γνωστούς για το έργο τους Συλλόγους , ΜΚΟ και ιδρύματα

Καλύπτει ειδησεογραφικά εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλα τα σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σας αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης..

 Σε μια εποχή που το internet κυριαρχεί, η κάθε είδηση, το κάθε νέο, όπου και αν συμβαίνει, σερβίρεται ζεστό στο …laptop μας, ακόμα και στο κινητό μας, μέσα από άπειρες ιστοσελίδες και blogs.

Η σελίδα www.kalitheapress.gr είναι η διαδικτυακή σας ενημέρωση η οποία δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι συνεισφέρουν κυρίως “εθελοντικά” με κύριο στόχο να δώσουν στον απλό πολίτη να αποχτήσει το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι καθημερινά συμβαίνει στη Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές αλλά και για την Αττική, για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kalitheapress.gr θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μια πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που θα καταγράφει και να διερευνά γεγονότα, που θα σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που θα προσεγγίζει τα πάντα με μια μετριοπαθή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια και πάνω απ’ όλα ότι μοναδικός κριτής της, θα είναι φυσικά εσείς ,οι αναγνώστες μας…Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box
Recommended
Μεζεδοπωλείο Παπαγάλος Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας Νικολαΐδης Σχολή Οδηγών Ποδηλάτες…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Facebook
Αρέσει σε %d bloggers: