Πούτιν: Ήμουν πάντα σίγουρος πως η Ρωσία θα ξεπεράσει την υγειονομικη κρίση

Το ετήσιο μήνυμά του ενώπιον του κοινοβουλίου της Ρωσίας απευθύνει ο πρόεδρος της χώρας

Το ετήσιο μήνυμά του στο εθνικό κοινοβούλιο της Ρωσίας απευθύνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Αυτή είναι η 17η φορά που το κάνει, στη διάρκεια της προεδρίας του.

Λόγω της πανδημίας, μόνο 435 δημοσιογράφοι είναι διαπιστευμένοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση φέτος, από τους 885 το 2020.

Το μήνυμα του Πούτιν πρόκειται να σκιαγραφήσει τις εθνικές προτεραιότητες για το επόμενο έτος, θέτοντας στόχους για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου, καθώς η χώρα προσπαθεί να εξέλθει από την πανδημική κρίση. Ο Ρώσος πρόεδρος υποχρεούται από το νόμο να υποβάλλει κάθε χρόνο έκθεση σχετικά με την κατάσταση των εθνικών υποθέσεων στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

Putin delivers annual address to Federal Assembly

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Πούτιν εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την έξοδο της χώρας από την υγειονομική κριση. «Ήμουν πάντα σίγουρος πως θα το ξεπεράσουμε» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η ανάπτυξη τριών εμβολίων κατά της Covid από τη Ρωσία φανερώνει την αναπτυσσόμενη επιστημονική προοπτική της χώρας μας». Ακόμα, παρότρυνε τους Ρώσους να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Το κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων της AstraZeneca και η συμφωνία με τις ΗΠΑ για 700.000 δόσεις

Απάντηση

Recommended
«Στον δρόμο της Ευρώπης, η Ελλάδα αλλάζει, προοδεύει, εκσυγχρονίζεται» τόνισε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: