Προβολή στις 30 Σεπτεμβρίου για τη νέα ταινία James Bond

Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους η 25η ταινία James Bond, με τίτλο «No Time To Die» σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, ο οποίος επιστρέφει για την πέμπτη και τελευταία του ταινία ως James Bond. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος συνεργάτης της ταινίας είναι η γαλλική εταιρεία τακτικών γραμμών CMA CGM.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, έδωσε την άδεια στους κινηματογραφιστές της ΕΟΝ Productions να γυρίσουν μία σκηνή δράσης με υδροπλάνο στο τερματικό Kingston Container Terminal, που διαχειρίζεται η CMA CGM, στην Τζαμάικα. Μάλιστα, στην εν λόγω σκηνή, όπου ο Bond διασώζεται από τη θάλασσα, εμφανίζεται και το πλοίο εμπορευματοκιβωτίων της εταιρείας «CMA CGM FORT SAINT GEORGES». 

Tα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα στο Kingston South Quay Terminal της Τζαμάικα, που αποτελεί στρατηγικό κόμβο μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων για τον γαλλικό όμιλο στην Καραϊβική, καθώς βρίσκεται στην έξοδο της Διώρυγας του Παναμά και στο σταυροδρόμι των θαλάσσιων οδών Βορρά-Νότου και Ανατολής-Δύσης.  

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων κινητοποιήθηκαν τα πλοία της εταιρείας «CMA CGM FORT SAINT GEORGES» (2.260 TEUs) και «CMA CGM FORT DE FRANCE» (3.504 TEUs), αλλά και πάνω από 1.000 εμπορευματοκιβώτια. Επιπροσθέτως, δώδεκα μέλη πληρώματος καθώς και ο πλοίαρχος συμμετείχαν στα γυρίσματα. 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Σαν σήμερα το 1984 φεύγει ο μεγάλος μας ηθοποιός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Απάντηση

Recommended
Τους βασικούς άξονες των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μία…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: