“ΚΗΠΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ” ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ Μαρίας Σαρρή-Μπελλέ

Λαμπρή αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Σαρρή-Μπελλέ τρέχει με μεγάλη επιτυχία από τις αρχές του Δεκέμβρη στον εκθεσιακό της χώρο στη Βούλα και η οποία λόγω της μεγάλης απήχησης στο φιλοθέαμο κοινό θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο.
Στην αναδρομική της έκθεση η δημοφιλής εικαστικός εκθέτει πλειάδα παλαιοτέρων έργων της αλλά και νέων έργων της με τεράστια θεματική γκάμα. Φύση, ανθρώπινες σχέσεις και συναισθήματα, τοπία, πρόσωπα, έργα εμπνευσμένα από την ιστορία και τη μυθολογία, πρωτοποριακές και πρωτότυπες βραχογραφίες κλπ.
Η Μαρία με καταγωγή από τη Χίο πραγματοποίησε πρόσφατα στην γκαλερί Έρση στο Κολωνάκι ατομική έκθεση με τίτλο  “Κήπος μυστικός”

Στο βιογραφικό της μεταξύ των άλλων ατομικών της εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό συναντάμε εκθέσεις της σε Καναδά και Αυστραλία όπου όπως δηλώνει η ίδια μεγάλη απήχηση στο κοινό έχουν έργα της με θεματική από τη Χίο. Έργα της με θέμα τη Χίο εκθέτει και σε αυτήν την αναδρομική της έκθεση. Στις φωτογραφίες η τριλογία της Χίος των Λεμονανθών. Πρωταγωνιστές τα χωριά
της Χίου Αρμόλια και Κάμπος , η εξαιρετική σύνθεση λουλουδιών της δημιουργού με τίτλο Άνοιξη καθώς και δημιουργία της που μας παρουσιάζει η ίδια η καλλιτέχνης.

O Κορωνοïούλης - Μαρία Σαρρή-Μπελλέ | Skroutz.gr

Η Μαρία υπηρετεί την τέχνη της ζωγραφικής σχεδόν μισό αιώνα αλλά ταυτόχρονα αισθητή είναι η παρουσία της και στο χώρο του παιδικού βιβλίου όπου πρόσφατα πρόσθεσε ακόμη ένα τίτλο στην εργογραφία της : Ο Κορωνοϊούλης /εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ. Όπως μας δήλωσε με μεγάλη χαρά θα δεχτεί προσκλήσεις από Δημοτικά σχολεία για να το παρουσιάσει και να το διαβάσει δωρεάν στους μικρούς μαθητές.

Η επίσκεψη στην αναδρομική έκθεση της Μαρίας Σαρρή-Μπελλέ στον χώρο της στη Βούλα πραγματοποιείται μόνον κατόπιν συνεννόησης στο 6974416958 για προσωπική ξενάγηση από την ίδια την δημιουργό. Η έκθεση –όπως ήδη αναφέρθηκε-λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίζει θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο..
Τασσώ Γαΐλα
Αρθρογράφος-Ερευνήτρια.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Διαδικτυακές συναντήσεις Σοφία Μπουγιούκα - Καραπάτη Η Ναξιώτισσα ποιήτρια στιχουργόςΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: