ΣΕΓΑΣ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom με τη συμμετοχή των 21 νέων μελών του, υπό την προεδρία της Σοφίας Σακοράφα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, ενώ επιλέχθηκε η εκπρόσωπος των αθλητών σε αυτό, που θα είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη με 11 ψήφους υπέρ και 10 λευκά, η οποία στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία των ψηφοφοριών.

Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Κώστας Κεντέρης, ενώ για τη θέση της Β΄ αντιπροέδρου η πρόεδρος πρότεινε την Τασούλα Κελεσίδου, που αφού ευχαρίστησε την κ. Σακοράφα και δήλωσε παρούσα να βοηθήσει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεν αποδέχθηκε την πρόταση.

Έτσι τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ιάκωβος Πετσούλας και τη θέση του Γ΄ αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Μελαχρινός. Νέος γενικός γραμματέας θα αναλάβει ο Αθανάσιος Χασκής, ταμίας ο Γιάννης Λιούμπας και αναπληρωτής ταμίας ο Γιάννης Μυστακίδης.

Για τη θέση του α΄ ειδικού γραμματέα προτάθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος και του εφόρου ο Γιώργος Γιατρουδάκης. Η θέση του αναπληρωτή εφόρου προτάθηκε αρχικά στον Στέλιο Δημότσιο, ο οποίος δεν την αποδέχθηκε, κι έτσι τελικά προτάθηκε στον Γιάννη Θεμελίδη. Αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ θα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η κ. Σακοράφα έλαβε ομόφωνα την εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει σε συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, η συνάντηση με τον υφυπουργό θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσω zoom και θα συμμετέχουν σε αυτήν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

διάβασε και αυτό  «Όσο αξίζει μια ψυχή, δεν αξίζει ο κόσμος όλος»!

Πηγή: neoskosmos.com


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Είκοσι θεατροποιημένα παραμύθια για τα Ελληνόπουλα σ’ όλο τον κόσμο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: