Η οργάνωση και λειτουργία του νεοσυσταθέντος Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥΠΕΣ Μ. Βορίδη με τον Χ. Στυλιανίδη

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε Συνάντηση Εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Βορίδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τέθηκε η οργάνωση και λειτουργία του νεοσυσταθέντος Υπουργείου ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επιμόρφωση του προσωπικού που θα στελεχώσει τις υπηρεσίες του.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να παραταθεί η ισχύς των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για το προσωπικό του Υπουργείου που απασχολείται στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε αμφοτέρως η βούληση για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργών οι οποίοι κατά το παρελθόν συνυπήρξαν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και στη συνέχεια συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης του ιού του Έμπολα, ο κ. Βορίδης από τη θέση του Υπουργού Υγείας και ο κ. Στυλιανίδης από τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στη Συνάντηση Εργασίας συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ανασχηματισμός: Στις 11 οι ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Απάντηση

Recommended
 Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων "Ενίσχυση…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: