Σοφία Χαμονικολάου μέχρι 31 Σεπτεμβρίου αιτήσει κατάρτισης για «Ειδικές Δράσεις Ένταξης στην Απασχόληση για Νέους/Νέες με Αναπηρία

Οι αιτήσεις για το για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Υλοποίηση δράσεων συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης» της Πράξης «Ειδικές Δράσεις Ένταξης στην Απασχόληση για Νέους/Νέες με Αναπηρία» με ΚΩΔ. MIS 5073491 στο ΕΠ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» όπου δικαιούχος είναι η Ε.Σ.Α.μεΑ., έχουν ξεκινήσει με καταλυτική ημερομηνία την 31/10/2022.

 

Τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης παρέχουν υπηρεσίες συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης σε 3.000 ωφελούμενους ανέργους/ες νέους/ες με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένα: Ατομική και Ομαδική Συμβουλευτική, θεωρητική κατάρτιση συνολικής διάρκειας τριακοσίων (300) ωρών, πρακτική άσκηση συνολικής διάρκειας 200 ωρών και πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων.

 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο κάθε ωφελούμενος επιδοτείται με 5 ευρώ ανά ώρα θεωρητικής και πρακτικής άσκησης.Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση του προγράμματος (https://bit.ly/3BhOk3e), καθώς και η επιστολή της Ε.Σ.μεΑ. (https://bit.ly/3DkRp5d)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους εργασιακούς συμβούλους, κ. Αλέξανδρο Μητροβγαίνη, για την Αττική και κ. Χρήστο Πολυμερά, για την Θεσσαλονίκη.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  25 Μαρτίου με Σημαίες στα Μπαλκόνια ... βροχές και Χιόνια

Απάντηση

Recommended
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο δημοφιλής…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: