fbpx
16 °C Athens, GR
29 Νοεμβρίου 2020

START UP- Νεοφυής Επιχειρηματικότητα.

Την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, στις 13.00 (έως 15.00) στο facebook στην σελίδα Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα η πρωτοβουλία Enter.the.GRBossible διοργανώνει δημόσια συζήτηση εξειδικευμένων προσκεκλημένων εισηγητών με αντικείμενο την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας σήμερα και τίτλο «Start up today».

Στόχος της Start up today είναι η συζήτηση γύρω από τις νέες ανάγκες, τις ευκαιρίες αλλά και τους προβληματισμούς που δημιουργούνται στο δυναμικό περιβάλλον της νεοφυούς επιχειρηματικότητας εν μέσω πανδημίας.
Την ημερίδα συντονίζει η δημοσιογράφος και διευθύντρια επικοινωνίας του Junior Achievement Greece, κα Μαρία Γιαννέτου, ενώ σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και startuppers, μεταξύ των οποίων: ο κ Μιχάλης Δρίτσας (Διευθυντής Γραφείου Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Δρ Χρ. Δήμα), ο Δρ Σπύρος Αρσένης (Συντονιστής Προγράμματος NBG Business Solution), η κα Κατερίνα Σαριδάκη (Διευθύντρια Επιταχυντή CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator), η κα Αντιγόνη Μολοδάνωφ (Executive Director of MITEF Greece), ο κ Γιώργος Μέγας (Η2020 National Contact Point & EIThHealth Coordinator-EKT), ο κ Καραθανάσης Γιώργος (Co-Founder and Sales Director of Hotellisence) & ο κ Θεόδωρος Ποτήρης (Chief Robotics Engineer, Airbots).
Η συζήτηση την Παρασκευή, 13 Νοε 2020, στις 13.00 θα οργανωθεί γύρω από τρεις βασικούς άξονες:
• Πώς αποτυπώνεται το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα μετά την πανδημία;
• Πώς το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας αγκαλιάζει τις αλλαγές;
• Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες και ποια τα εργαλεία που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται;
Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom στο Facebook page του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο ευρύτερο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας να παρακολουθήσει την συζήτηση και να υποβάλει ερωτήσεις ή απλά για να την παρακολουθήσει στο site «Βγαίνουμε Μπροστά» www.vgainoumemprosta.skywalker.gr.
Το Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα (www.skywalker.gr) είναι η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης & εύρεσης εργασίας. Ένα Job board με αγγελίες εργασίας & πρακτικής άσκησης για την καριέρα όποιου ενδιαφέρεται. Στον ιστοχώρο του Skywalker εντοπίζουμε: την ειδική πρόνοια για εργασία στον αγροτικό χώρο, την δράση «Βγαίνουμε μπροστά» για την προετοιμασία μας για την επόμενη μέρα, το Ημερολόγιο δράσεων, τον ιστότοπο με άρθρα για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, την κοινωνική οικονομία, την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική αντίληψη και την αγροτική ανάπτυξη, το blog με νέα και ανακοινώσεις σχετικά με τις δράσεις και την συμμετοχή του skywalker σε εκδηλώσεις, την πλατφόρμα με οργανισμούς, προγράμματα & νέα της εκπαίδευσης, ειδικό χώρο για τοπικές δυσπρόσιτες αλλά ελκυστικές κοινότητες, τα Μονοπάτια επιχειρηματικότητας, το Rejoin, το SUPPORT business, το HR Community, το JobFestival, τα JobDay, το Hobby festival, το my gap FEEL FILL, το PointZero, το settle, το VOLUNTARY work κλπ
Το «Start up today» μας περιμένει στο facebook στην σελίδα Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα, την Παρασκευή, 13 Νοε 2020, στις 13.00 (έως 15.00).

Πηγή: Politispress.gr

Related articles

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελάτε στην Ελλάδα σας Περιμένουμε

Επίσκεψη πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης του στη Σαντορίνη, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου. Σε δηλώσεις του ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.«Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να εκπέμψουμε αυτή την εικόνα ασφάλειας και οργάνωσης και στους επισκέπτες οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα το […]

Εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Μειωμένες τιμές 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις μετακινήσεις τους προσφέρουν ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των δομών παιδείας των νησιών της χώρας. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι παρακάτω: -ANES  Ferries -ANEK Lines -A.N.E.M. -Aegean Speed […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *