Στο Ελληνικό το 2ο MEGA εμβολιαστικό κέντρο στην Αττική – Δήμαρχος: “Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Υγείας”

Το αίτημα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη δημιουργία εμβολιαστικού χώρου στο κτίριο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό γίνεται πράξη!

Η είδηση γνωστοποιήθηκε σήμερα και όπως είναι λογικό σκόρπισε χαρά και ικανοποίηση στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, ο οποίος από καιρό είχε κάνει λόγο για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών αναφορικά με την μετακίνηση τους σε εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Αττική.

Ήδη συνεργεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο και συνδράμουν στην γρήγορη αποπεράτωση του έργου ενώ ο Δήμος θα υποστηρίζει το κέντρο στον τομέα της καθαριότητας καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του.

“Ευχαριστούμε τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια και τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Θεμιστοκλέους για την ανταπόκριση τους στο αίτημά μας” ανέφερε σχετικά σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες αποτελεί τη μεγαλύτερη υγειονομική πρόκληση της χώρας, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Υπουργείου Υγείας και με την κρίσιμη εμπλοκή της Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η προσθήκη του 2ου MEGA εμβολιαστικού κέντρου αναμένεται να προχωρήσει με γρηγορότερα βήματα την διαδικασία μιας και προβλέπεται να έχουμε περισσότερες δόσεις, από τον Απρίλιο και μετά.

Πηγή: otavoice.gr

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Που θα πάμε αυτή την εβδομάδα;

Απάντηση

Recommended
Της Μάρλεν Δεσποτίδη Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: