Στο Ταμείο Ανάκαμψης ο βιολογικός Μοναστηρακίου και η επέκταση της εγκατάστασης- επεξεργασίας λυμάτων της Βόνιτσας

Ένα έργο που δεν πίστεψαν πολλοί ότι θα πραγματοποιοηθεί , που κατηγόρησαν την σημερινή αρχή για αλληγορία και αδιαφορία , είναι γεγονός.
Μετά τις συντονισμένες ενέργειες του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη και του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη είναι πλέον σε δρόμο ένταξης το  έργο συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων του οικισμού Μοναστηρακίου και η επέκτασης της εγκατάστασης- επεξεργασίας λυμάτων της Βόνιτσας.
Σε σχετική ενημέρωση αναφέρεται :
Έπειτα από εκτεταμένες συζητήσεις και ενέργειες του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Γεώργιου Αποστολάκη με τις αρμόδιες αρχές, επετεύχθη να τεθεί προς ένταξη στο ταμείο ανάκαμψης, το έργο διαχείρισης των λυμάτων του Δήμου Βόνιτσας.
Πρόκειται για ένα έργο συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων του οικισμού Μοναστηρακίου καθώς και επέκτασης της εγκατάστασης- επεξεργασίας λυμάτων της Βόνιτσας. Έργο που θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και στην εν γένει οικιστική ανάπτυξη.
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Παρασκευή 26 Αυγούστου έναρξη Βουλής με ολομέλεια- Συζήτηση Πολιτικών Αρχηγών για τις υποκλοπές

Απάντηση

Recommended
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ένταξη έργων προς υλοποίηση από…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: