Σύρος: Μαθητές καταγγέλλουν καθηγήτρια – «Επιτέθηκε με αγκωνιές»

Το περιστατικό επιβεβαιώνει στο protothema.gr ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σύρου – Τι λέει για την επίθεση

Την ώρα που μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σύρου καταγγέλλουν καθηγήτρια για το βαρύ της χέρι, καθώς και για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε συμμαθήτρια τους με αφορμή ένα κινητό τηλέφωνο, ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων έχει αναλάβει να λύσει την υπόθεση.

Όπως ανέφεραν τα παιδιά στο syrospress.gr όλα συνέβησαν χθες όταν: «Η συμμαθήτριά μας είχε το κινητό της μέσα στη τάξη κι επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό, χτύπησε την ώρα του μαθήματος. Πήγε να το κλείσει να μην χτυπάει και η καθηγήτρια της το άρπαξε από τα χέρια τραβώντας και γρατζουνώντας την, φωνάζοντας ότι τη βιντεοσκοπούσε. Αφού το πήρε από τη συμμαθήτριά μας της έδινε αγκωνιές με το χέρι της στο στομάχι για να μη της το πάρει πίσω».

Το περιστατικό επιβεβαιώνει στο protothema.gr ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σύρου Επαμεινώνδας Λέστος με έναν διαφορετικό τρόπο: «Ένα συμβάν έγινε χθες μεταξύ μιας μαθήτριας και της καθηγήτριας της στα εργαστήρια του ΕΠΑΛ. Όλα είναι υπό διερεύνηση ακόμα. Με ένα κινητό που είχε η μαθήτρια κάτι έγινε, έχουμε επιληφθεί του θέματος, έχει ενημερωθεί υπηρεσιακά ο προϊστάμενος που είναι ο αρμόδιος και έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου το θέμα θα λυθεί άμεσα: «υπήρχε όντως ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους, τον βαθμό της έντασης δεν τον γνωρίζουμε γιατί δεν ήμασταν μπροστά. Το γεγονός αναφέρθηκε, ενημερώθηκε ο γονέας της μαθήτριας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί το θέμα ίσως αύριο. Ξέρω ότι τα παιδιά μιλάνε για γρατζουνιές και αγκωνιές, όμως δεν έγιναν και ακριβώς έτσι. Δεν έγιναν σ’ αυτό τον βαθμό. Έχει γίνει καταγραφή του γεγονότος, υπάρχουν νόμοι, όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Χαλκίδα Ευβοίας: Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ του Σαββάτου

Απάντηση

Recommended
Πώς θα λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας που θα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: