Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής στηρίζει την πρόταση Βασίλη Σπανάκη για την αναβάθμιση Λ.Βουλιαγμένης

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειου – Πέτρου Σπανάκη, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης. Ο κ. Σπανάκης στην τοποθέτησή του τόνισε την αναγκαιότητα έναρξης του
έργου το οποίο όπως είπε «δεν αφορά μόνο τις περιοχές του Νότιου Τομέα, αλλά ολόκληρη την Αττική» και το οποίο συνδέεται με την αναγκαία αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης.

Στην απάντησή του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναγνώρισε ότι πρέπει να δοθεί ώθηση στην υλοποίησή του έργου και για αυτό το λόγο όπως είπε «το Υπουργείο έχει ζητήσει από τη Lamda Development να χρηματοδοτήσει τη μελέτη του έργου η οποία είναι ενταγμένη στο ΠΔΕ 2021-2027».
Ο κ. Σπανάκης στη δευτερολογία του εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις απαντήσεις του Υπουργού και πρόσθεσε ότι «με τη Σήραγγα Ηλιούπολης και την αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών και θα μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Άγιος Δημήτριος Ειρηνοδρομία 2022: «Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
  Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel