Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες….Χριστίνα Καρύδη “Μη με Αναγκάζεις”

 Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τις νέες φωνές αλλά και τους σύγχρονους ποιητές, σε μια προσπάθεια να δοθεί μια νέα πνοή στο Ελληνικό τραγούδι.  Οι πολυβραβευμένες μουσικοσυνθέτριες αδελφές Σπανομάρκου παρουσιάζουν την Χριστίνα Καρύδη, μέσα από μια έντεχνη και άκρως καλοκαιρινή μπαλάντα για τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Συνεχίζοντας το project μελοποιήσεων σύγχρονων Ελλήνων ποιητών, οι Ιωάννα & Αρετή Σπανομάρκου κυκλοφόρησαν την αισθαντική μπαλάντα «Μη μ’αναγκάζεις» , ντύνοντας με τις νότες τους το ομώνυμο ποίημα του επιτυχημένου συγγραφέα και σεναριογράφου Κώστα Λεϊμονή, o οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως ο δημιουργός του έργου “Εκτος Υλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου” που έγινε θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και είναι το πρώτο θεατρικό έργο που παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων.
kalitheapress gr
 Ενσωματωμένη εικόνα Η συνάντηση με τη Χριστίνα Καρύδη
Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν σε συναυλίες, όπου οι αδελφές Σπανομάρκου την άκουσαν και την ξεχώρισαν για την ζεστή της ερμηνεία, αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία με την χαρακτηριστική κατακόκκινη κώμη της. Δίαυλος για την γνωριμία τους ήταν ο γνωστός σολίστ του μπουζουκιού Γιώργος Ξενοκώστας, με τον οποίο οι αδελφές Σπανομάρκου εχουν 10ετή δισκογραφική συνεργασία.
kalitheapress gr
 Η φωνή της Χριστίνας Καρύδη έχει την στόφα των μεγάλων τραγουδιστριών της προηγούμενης γενιάς, ισορροπώντας ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για αυτή την συγκινητική μπαλάντα των αδελφών Σπανομάρκου, που πάντα ανακαλύπτουν και συστήνουν στο κοινό τους ιδιαίτερες φωνές.
Ακούστε το «Μη μ’αναγκάζεις» 

https://www.youtube.com/watch?v=H65A8PqDlnA  Κυκλοφορεί στο Spotify, Apple Music, Shazam, TikTok και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την STROFINX.
διάβασε και αυτό  Μητσοτάκης: Κίνηση – έκπληξη προς το Πεκίνο

ρεπορτάζ Ε.ΚΕνσωματωμένη εικόνα

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Το έργο που παρουσιάζετε είναι το Δεσποινίς Μαργαρίτα. Πείτε μας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: