Μαζί και Απέναντι με την Βανέσσα Μαραγκού

Όταν συναντήσεις την Βανέσσα Μαραγκού η πρώτη εντύπωση αποτυπώνει την ίδια μία δυναμική προσωπικότητα. Σίγουρα όσο και να προσπαθήσεις να την βάλεις Απέναντι θα σε κερδίσει με τον τρόπο της. Ας αφήσουμε όμως την Βανέσσα Μαραγκού να μας παρουσιαστεί μέσα από τις απαντήσεις που έδωσε στον Δημήτρη Μπιζιώτα

Με τίτλους θα μπορούσες να μας παρουσιάσεις την Βανέσσα Μαραγκού ;

Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία , Διασώστρια (ΚΟΜΑΚ), Δασκάλα χορού,  Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διαιτητής ποδοσφαίρου , Εκπαιδεύτρια σε θέματα Διάσωσης (ΙΔΑΦΚ)

kalitheapress gr

Καλλιθέα τι σημαίνει για εσένα έχει “Προοπτική Ζωής” ή είναι στο στάδιο που η “Καλλιθέα Αλλάζει” ;

Καλλιθέα  Για μένα σημαίνει ότι πάνω από τις παρατάξεις είναι οι άνθρωποι που ζουν στην πόλη και πως θα υπάρξει τρόπος να μην έχουν προβλήματα . Με αυτό το σκεπτικό κατέβηκα στις εκλογές, στις οποίες οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με έκλεξαν κοινοτική σύμβουλος. όταν διαπίστωσα ότι η παράταξη που είχα εκλεγεί δεν αντιπροσώπευε τους κατοίκους, αποφάσισα την ανεξαρτητοποίηση μου. Ως Ανεξάρτητη Κοινοτική Σύμβουλος είμαι στο στάδιο να στηρίξω την παράταξη που κάνει έργο, και Αλλάζει την Καλλιθέα προς το καλύτερο. Μια Καλλιθέα με όραμα, μια σύγχρονη-φιλική πόλη.

 

Θεωρείς σήμερα ότι υπάρχει το Μαζί στην κοινωνία στις ανθρώπινες σχέσεις ή υπερισχύει το Απέναντι ; 

Σήμερα επικρατεί το απέναντι και λιγότερο το μαζί. Γι αυτό και γω μέσα από τις δραστηριότητες μου μέσα από τον Δήμο, θα προσπαθήσω το ΜΑΖΙ. Διότι ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Δεσμεύομαι λοιπόν να παλέψω από δω και πέρα για το ΜΑΖΙ, γιατί έτσι λύνονται τα περισσότερα κοινωνικά προβλήματα.

διάβασε και αυτό  Συναντήσεις ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΞ : Η Φαίη Μακαντάση Δντρια διαΝΕΟσις στην Κατερίνα Πλουμιδάκη

kalitheapress gr

Εθελοντισμός και Προσφορά τι σημαίνει για εσένα ; 

Εθελοντισμός και Κοινωνική Προσφορά στις μέρες μας, αποτελεί δύναμη ελπίδας και ένδειξη ανθρωπισμού για τις σύγχρονες κοινωνίες. Εθελοντική πράξη από μόνη της αποτελεί βασική έκφραση των ανθρώπινων σχέσεων με κύριο στόχο πάντα, τόσο την δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης και κοινωνικής συνοχής όσο και της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Αν αναζητήσουμε στη google Βανέσσα Μαραγκού μας εμφανίζει Στρατός Εθελοντισμός, Δήμος Καλλιθέας, Ποδόσφαιρο  Καλλιστεία Χορός πες μας λίγα λόγια παραπάνω για εσένα  

kalitheapress gr

Είμαι πολύ δραστήριος και πολυσχιδής άνθρωπος. Ένα 24ωρο  δεν μου φτάνει να κάνω αυτά που θέλω….Εκτός από την δουλεία μου, που είμαι Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία και ανήκω στην Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, εκλεγμένη στον δήμο Καλλιθέας ως κοινοτική Σύμβουλος στο 3 η Κοινότητα, εθελόντρια  διασώστρια με διασώσεις πολλές στο ενεργητικό μου, διαιτητής στο ποδόσφαιρο, σφυρίζοντας τελικούς Ελλάδος κ κύπελλα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Άμμου, δασκάλα χορού και παραδίδω μαθήματα δωρεάν σε δήμους και κοινότητες, εκπαιδεύτρια σε θέματα διάσωσης στην ΙΔΑΦΚ κάνοντας μαθήματα σε σχολεία ,δήμους και υπουργεία και γράφω άρθρα για παιδάκια σε εφημερίδες αμισθί.

Τι είναι το πιο σημαντικό που έχεις πετύχει μέχρι τώρα

Σημαντικό για μένα είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ακούω από το στόμα των ανθρώπων η συγγενών, για τους ανθρώπους που έχω βοηθήσει  σε άσχημες καταστάσεις.(σεισμούς, φωτιές , πλημμύρες ,αεροπορικά ατυχήματα) Επίσης μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα ήταν κ η βράβευσή μου από τον Δήμαρχο Καλλιθέας κύριο Δημήτρη Κάρναβο για το σεβαστό χρηματικό ποσό που βρήκα, και το παρέδωσα αμέσως στο Αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας ώστε να βρεθεί ο κάτοχος τους.
.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Σοφία Βούλτεψη : Οι σοβαρές χώρες φυλάσσουν τα Σύνορα τουςΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Recommended
Ο αγαπημένος και γνωστός τραγουδιστής Στάθης Ξένος κυκλοφορεί το νέο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel