Βιασμός 19χρονου στα Χανιά: Εξαφανίστηκαν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο παιδί πριν από τέσσερα χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού του 19χρονου στα Χανιά, με νέα στοιχεία να δείχνουν ότι μια καταγγελία για βιασμό πριν από τέσσερα χρόνια δεν έφτασε ποτέ στα χέρια των αρμόδιων αρχών.

Του ανταποκριτή μας από το Flashnews.gr στα Χανιά

Ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης καθώς ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και οι αποκαλύψεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές.

Πριν από περίπου ένα μήνα η τοπική σελίδα είχε αποκαλύψει ότι ενώ το παιδί είχε καταγγείλει τον βιασμό του δεν είχε καταγραφεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, πριν περίπου τέσσερα χρόνια υπήρξε μία καταγγελία εκπαιδευτικού στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανιών ότι το παιδί κακοποιείται και ότι έχει βιαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ωστόσο ο πατέρας του το είχε πάρει προτού εξεταστεί. Τότε η κοινωνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών είχε συντάξει μία έκθεση, που για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ στις αρμόδιες αρχές.

Εξετάζεται δε, αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες οι οποίες επίσης δεν έφτασαν στις αρχές.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο 19χρονος πλέον βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Χανίων, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε γνωστό πως στην υπόθεση εμπλέκονταν ο πατέρας του και ένας φίλος του, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως εμπλέκονταν και άλλα άτομα: δύο ιερείς, εκ των οποίων ο ένας συγγενής του 19χρονου, και μία γυναίκα.

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού χαρακτήρα προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: